.

.

Яки TDTOK с кристали за кучета със средни размери, Сладък Мек Удобен Лъскав нашийник за кучета със Здрава метална катарама с Искрящи диаманти, Регулируеми Маншети от ?

Яки TDTOK с кристали за кучета със средни размери, Сладък Мек Удобен Лъскав нашийник за кучета със Здрава метална катарама

BGN 3.60

Брой продукти
На склад

【Размер яка за кучета Bling】 нашийник за кучета TDTOK bling е подходящ за повечето големи средни малки породи Тук можете да избирате между 4 размера-от малки до много Големи.Моля, мярка на врата на вашето куче, за да сте сигурни, че купувате правилния размер, с два пръста, трябва да могат лесно да се плъзга под ошейниками за кучета. Малък : дължина 10,6 '-13', ширина 0,6'; Средно : дължина 13 '-15,4', ширина 0,8'; Голям : дължина 15 '-18,1', ширина 1'; Много голям : дължина-16,1 '-20,1', ширина 1,2'. 【Мек удобен лъскав нашийник за кучета】 Този стилен мек блестящ малък нашийник за кучета, изработени от висококачествен велур, която е много мека и удобна за носене кучето си, така че шията си и кожени дете не ще се ядоса. 【Здрав Средно : дължина 13 '-15,4', ширина 0,8'; Голям : дължина 15'-18,1', ширина 1'; Много голям : дължина-16,1'-20,1', ширина 1,2'. 【Мек удобен лъскав нашийник за кучета】 Този стилен мек блестящ малък нашийник за кучета, изработени от висококачествен велур, която е много мека и удобна за носене кучето си, така че шията си и кожени дете не ще се ядоса. 【Здрав】 Всички тези нашийници с кристали за големи, средни и малки кучета, изработени ръчно, за да се гарантира максимално качество.Замшевая кожа с висока плътност за даване на сила.Този малък нашийник за кучета е оборудван с D-образен пръстен за по-удобно закрепване на каишка.Висококачествена метална тока за колан осигурява дълъг живот на яката за по-големи кучета. 【Стилен дизайн, нашийник за кучета с кристали】Яки bling за кучета средни размери, изработени от пластове от мека, но здрава велур от микрофибър и страз гореща определяне отпред.А и кристали гореща определяне на защитени и няма да бъдат лесно отваливаться.С тези блестящи кучешка ошейником на вашия меху дете ще бъде най-привлекателни. 【На ученето през целия гаранционно обслужване】 На яки TDTOK bling за малки кучета е наличен през целия живот на гаранционно обслужване.Ако имате някакви проблеми с малък ошейником за кучета с кристали, моля, незабавно се свържете с нас.Ако продуктът е повреден или счупен, предлага пълно възстановяване на сумата или замяна.Удовлетворенное решение да даде отговор в рамките на 12 часа.Яка TDTOK bling за малки кучета среден размер е изработен от неръждаема пластове от мека, но здрава велур от микрофибър и трайни кристали гореща определяне отпред.

Други функции

Най-добри сделки