.

.

Комплект Дръжки за молив за очи 18 Цвята, Молив за сенки за очи Комплект Перлени подводок за очите, Метална очна линия, Молив с пайети, Цветна очна линия за жени, очна ?

Комплект Дръжки за молив за очи 18 Цвята, Молив за сенки за очи Комплект Перлени подводок за очите, Метална очна линия, Молив с пайети,

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

【Сверхценная Опаковка】Набор от подводок за очи съдържа 18 различни цветове, които ще ви помогнат да създадете различни амулети, които ви още по-очарователнаНевероятни ефекти, грим на очите са модерни и напреднали. 【Многофункционална дръжка за грим】 С помощта на това средство за грим на очите може да се използва отлична молив за очи, а също и молив за сенки или хайлайтер.Универсален дизайн спестява място за съхранение на козметика и време на път. 【Лесна употреба】 плъзгаща Се конструкция молив за очна линия ще ви помогне да контролирате посоката на молив за очи, а също и много удобно за начинаещи, които не знаят, как да рисуват молив за очи!Гладка текстура, меки и нежни докосвания ще ви помогнат да създадете красива и детайлно молив за очи.Той притежава добра растекаемостью и лесно може да се разпространи за създаване на дымчатых сенки за очи с триизмерна контури. 【Водоустойчив, без цъфтежа】Тази очна линия водоустойчива е и не оставя петна, устойчив на пот, не размазывается., не размазывается и се задържа по-дълго.Текстура лесно се плъзга, когато се използва, е кремовую текстура, може да бъде смесена и не оставя петна. 【Използване и случаи】 18 различни цветни подводок за очите, идеално подходящи за парти, козметичен шоу, на живо изпълнения, абитуриентски бал, денс парти и сватбен грим.С уникална опаковка, ще се превърне в идеален подарък за вашите приятели, най-добри приятели, семейства.Професионална Цветна очна линия : Цветен комплект моливи за очна линия на очите на 18-различни ярки цветове, безопасна формула и лекота на използване.Пигментированная очна линия : Высокопигментированные и устойчиви цветове, приятни на допир и осигуряват перфектен грим на очите!.Тайният : водоустойчив и защитен от пот, не оставя петна и не избледнява, поддържа очите грим дълго време през целия ден!. 18 различни цвята молив за очи показват разни очарованието на жените.Стилни цветове отговарят на повечето от нуждите на козметиката и водещи в мода за очи.Можете да получите различни изображения на грим на очите с помощта на молив за очи 18 цвята.Подходящ за всички поводи и за всички грим, независимо дали е на парти, на всеки ден, на сватба или дата, е достатъчно един комплект моливи за очна линия на очите!.Съдържание нето : 18 * 0,2 грама / 18* 20 г. Тегло : 120 г / 4,24 унция.

Други функции

Най-добри сделки