.

.

Ножици Маргаритка, Ножици за Портновского Шиене, Здрава Ножица за рязане на платове, Професионални Ножици за портновского Шевни Ultra, Универсални (Зелена Патина)

Ножици Маргаритка, Ножици за Портновского Шиене, Здрава Ножица за рязане на платове, Професионални Ножици за портновского Шевни Ultra,

BGN 4.69

Брой продукти
На склад

Използва се в бродерия, шиене, матроске, оформяне на вежди, рязане на хартия, плат, нокти и т Преносим малко фен Handfree.Подходящ за нарязване на нишки, различни вышивальных изделия.Той е малък и лек и можете да го използвате у дома и при пътуване.Благодарение на своя размер тези ножици са удобни при съхранение и не заемат много място.Тези реколтата, ножиците също така са отлична индивидуална колекция за тези, които обичат събирането на антики.Използването на материали от неръждаема стомана, той притежава висока твърдост, устойчивост на корозия, устойчивост на корозия и устойчивост на износване, което може да осигури дългосрочно използване.Използва се в бродерия, шиене, матроске, оформяне на вежди, рязане на хартия, плат, нокти и т. Преносим малко фен Handfree.Подходящ за нарязване на нишки, различни вышивальных изделия.Той е малък и лек и можете да го използвате у дома и при пътуване.Благодарение на своя размер тези ножици са удобни при съхранение и не заемат много място.Тези реколтата, ножиците също така са отлична индивидуална колекция за тези, които обичат събирането на антики.Използването на материали от неръждаема стомана, той притежава висока твърдост, устойчивост на корозия, устойчивост на корозия и устойчивост на износване, което може да осигури дългосрочно използване. Подходящ за нарязване на нишки, различни вышивальных изделия.Той е малък и лек и можете да го използвате у дома и при пътуване. Използва се при бродерия, шиене, матроске, оформяне на вежди, рязане на хартия, плат, нокти и т. Тези реколтата, ножиците също така са отлична индивидуална колекция за тези, които обичат събирането на антики. Използването на материали от неръждаема стомана, той притежава висока твърдост, устойчивост на корозия, устойчивост на корозия и устойчивост на износване, което може да осигури продължителна употреба. Размер позволява лесно да се съхранява на този чифт ножици и не заемат много място.Параметри : Тип на продукта : Реколта ножица за цветя Пълна дължина : прибл.5 инча Дължина на острието : приблизително 3,5 см / 1,4 инча съдържание на Пакета : 1 х ножици.

Други функции

Item Type:
Vintage Flower ScissorsFull Length
Blade Length:
Approx. 3.5cm / 1.4in
Package List:
1 x Scissor:
Най-добри сделки