.

.

Универсална заваръчна high-performance лепило на маслена основа, 2 опаковки Суперрастворимого лепило, подходящ за метал, пластмаса, дърво, керамика, кожа, стъкло (50 г /бутил?

Универсална заваръчна high-performance лепило на маслена основа, 2 опаковки Суперрастворимого лепило, подходящ за метал, пластмаса,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Пратката включва : 2 опаковки с висока якост на масления лепило с допълнителни игольчатой на дюзатаЛепилото е около 75% от обема на флакона с лепило.Заваряване высокопрочным маслен лепило позволява незабавно да се създаде силна връзка между произведенията.Spuer-Незабавен лепило : Уникален течен клей помага да проникне в най-малките пукнатини, пори и пукнатини, за увеличаване на силата и дълбочината на лепене.Този лепило за пластмаса възстановява почти всеки повреден елемент от всеки материал.Нанасяне на лепило върху предмети и лепене ги заедно.Може би, ще бъде възстановен за 15-30 секунди и да изсъхне, без силна миризма.Мек и здрав : Нашият здрав лепило с времето се втвърдява и не става чуплива.Заваряване лепило запазва първоначалния вид на изделия, давайки го безплатно края нормална форма.Оборудван игольчатой дюза : След инсталиране на повече игольчатой се монтира в горната част на флакона с сварочным лепило можете да залепите върху трудни повърхности.Прецизно нанасяне без капки и подтеканий.Универсална заваръчна лепило : high-performance маслен лепило, подходящи за метал, стъкло, кожа, корк, керамика, дърво, ПДЧ, хартия, картон, гума, повечето пластмаси и други занаяти.Пратката включва : . 2 x заваряване high-performance маслен лепило с игольчатой на дюзата.Съдържание нето : 50 гр.Цвят : прозрачен.Температурен обхват : -50~100 ℃.Точната доза : С помощта на специален лепкав устройство tail, лесен за експлоатация.Лепило на маслена основа с времето се втвърдява и не става чуплива. Отворете капачката преди употреба. Не е твърде сжимайте стената на флакона, за да се избегне изтичане на големи количества лепило. Моля, уверете се, че повърхността за залепване почистени и высушена. При нанасянето на лепилото се уверете, че повърхността на връзката е подравнена и е запечатан за повишаване на силата. След употреба, моля незабавно затворете плътно го.

Други функции

Package Included:
Най-добри сделки