.

.

ABOOFAN Инструменти за Бонсай 3 бр. Чаши Зелен Инструмент См * Лопата За Почва Лъжица За Градинарство Лопати За Засаждане Чаша за Бонсай Малки Сини Инструменти Лъжички ?

ABOOFAN Инструменти за Бонсай 3 бр. Чаши Зелен Инструмент См * Лопата За Почва Лъжица За Градинарство Лопати За Засаждане Чаша за Бонсай

BGN 5.66

Брой продукти
На склад

Градински лопати-лопата за градинарство домашна употреба, чаша, лопати за засаждане, инструмент, мерителна лъжичка за храненеЛопатка за разсаждане на растения в саксии -лека конструкция, и от него е удобно да се ползват.ГРАДИНСКИ инструменти - Изработен от пластмаса, има добра здравина.ЛЪЖИЧКИ за саксии - идеална за работа с бонзай, мулч, почвата за саксии, торове и т. ГРАДИНСКИ ИНСТРУМЕНТИ -Почвата не ще изтече от дъното на купата, лопати, много удобно и практично.В комплекта са включени 3 x лопаточных чаша Функции - Можете да използвате тези мини-шпатули за пълнене на хранилки за птици, зачерпывания храна за кучета или котки в купа за хранене и много други. - Тези малки градински инструменти за бонсай позволяват лесно да бъдат трансплантирани малки растения, като сукуленти, кактуси и цветя. -Размер : Около 5,5Х5,5x23 см / 2,16 X2,16 X9,04 инча - Изработен от пластмаса, има добра здравина. - Материал : пластмаса - Миниатюрен размер ще ви помогне да се копае точно, когато трябва да се копае на малки дупки или загреба малко количество почва. -В комплекта са включени 3 бр., които да отговарят на вашите различни нужди. - Цвят : син, розов, зелен Стоки Описаниепластиковые градински лопати Това е един от най-добрите варианти за вас.Лъжички за саксии Търсите практичен градинарски инструменти-лопата?Вие търсите надежден инструмент, който можете да използвате за дълго време?Ако отговорът ви е "да", моля, елате и погледнете този продукт!Нашият пластмасова чаша за градинска лопата да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки