.

.

Брилянтен Блясък Прозрачен, Придающий обем Гланц за устни, Гланц за устни, хладен, Придающий Количество Овлажняващ устните Витамин е, Блясък за устни, 15 мл, Маслен Л?

Брилянтен Блясък Прозрачен, Придающий обем Гланц за устни, Гланц за устни, хладен, Придающий Количество Овлажняващ устните Витамин

BGN 5.35

Брой продукти
На склад

Ярък, уникален и пълен Вкус - както и вас, всеки Сияйна осигурява Безупречно покритие, със средна плътностНачин на прилагане : Нанесете подходящи-апликатор на устните, за да придадат на максималния обем и ефект.Ние са целенасочено и винаги са били такива.Ние сме Сертифицирани ПЕТА и никога да не позволяваме на тестване на съставките и крайните продукти върху животни, Нито един етап на развитие.Дами, Вашите устни ще Изглеждат Толкова Красиво.Нашата формула с високо блясък се предлага в различни прозрачни нюанса, като устните мерцающую прозрачна формула. Блясък за устни прозрачен, придающий обем на устни, гланц за устни, гланц за устни и овлажняващ витамин е за устни, 15 мл, маслен лак за нокти, корал, придающий обем гланц за устни, гланц за устни и овлажняващ витамин е за устни, 15 млматериал : пластикцвет : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 32 грама опаковка Размер : 11x1,5x1,5 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.) блясък за устни.

Други функции

Най-добри сделки