.

.

SWEET HOME The Calling of Music 14-Каратные Комплекти За Бродерия на кръстат бод 300x214 Шевове, 64x48 см Памучен Конец За Бродерия на кръстат бод, Комплекти За Бродерия на кръстат бод О?

SWEET HOME The Calling of Music 14-Каратные Комплекти За Бродерия на кръстат бод 300x214 Шевове, 64x48 см Памучен Конец За Бродерия на

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

в този повторенията използва плат aida 14count, пълна кръст бод и директна линия по контура лесни за следване схеми и немски игла го правят удобен за проекти. хубав модел, топло и привличане на внимание.Всичко, опаковани в пакет, може да стане приятен подарък. или добър проект за "направи си сам".it е лесно, но това изисква време, огромен проект с прекрасен резултат. в този повторенията използва плат aida 14count, пълна кръст бод и директна линия по контура. лесни за следване схеми и немски игла го правят удобен за проекти. хубав модел, топло и привличане на внимание.Всичко, опаковани в пакет, може да стане приятен подарък. или добър проект за "направи си сам".it е просто, но това изисква време, огромен проект с прекрасен резултат.the Calling of Music 14-каратные комплекти за бродерия на кръстат бод 300x214 шевове, бродерия на кръстат бод памучни конци 64x48 см, комплекти за бродерия на кръстат бод от счетного памук 14-каратная плат aida, пълна кръст бод и директна линия по контура, изобразени на този модел.

Други функции

Най-добри сделки