.

.

YARNOW 1 Комплект Врати Дръжки за преминаването на Врата копчето на Бараката Плъзгащи Врати Дръжка Прибиращ се Дръжка Врата на Бараката Врата Нажимная Плоча Търговск?

YARNOW 1 Комплект Врати Дръжки за преминаването на Врата копчето на Бараката Плъзгащи Врати Дръжка Прибиращ се Дръжка Врата

BGN 11.98

Брой продукти
На склад

ДРЪЖКИ на ВРАТИТЕ на ГАРДЕРОБА-Нажимная плоча и прибиращ се дръжка на вратата може да се използва широко в хотели, ресторанти, магазини, търговски центрове и други обществени местаВРАТА копчето за ДЪРВЕНИ ВРАТИ - Лесен за инсталиране, широка дръжка прибиращ се дръжка осигурява по-комфортен допир и спестява много усилия.ВРАТАТА АКСЕСОАР - Изработен от висококачествена неръждаема стомана, с отлично качество на изработка, много здрав и издръжлив на употреба.НАСТАВКА на нажимную ДРЪЖКАТА - Подходящ за всички видове входни врати, двутактов дървени врати, врати на търговски магазини, търговски врата копчето отговаря на вашите нужди.ВРАТИТЕ на СЦЕПЛЕНИЕ - рамка, която да дърпа табела може да бъде инсталиран на различни места, като например ресторант, бар, бизнес, подходящ за люлка на врати или обществени зони.Кръст Бод Пакет включва 1 х врата писалка 1 х врата нажимная плоча Характеристики -Цвят : сребрист търговски брави -Размер : 30.14 X2 дръжка плъзгаща се врата. -Материал : подробности буря врати ларсън от неръждаема стомана - рамка, която да нажимная плоча и прибиращ се дръжка може да се използва широко в хотели, ресторанти, магазини, търговски центрове и други обществени места. Нажимные дръжки на вратите. - Долната плоча е широка и дебела, с широка основа, с голяма площ на стълба, устойчива и не отваливающаяся врата жаден за бараката. -Добро качество на изработка, без остри ръбове, с гладка повърхност, можете да използвате тези вратите на сцепление, бъдете сигурни, аксесоари за врати нажимная плоча. - Подходящ за всички видове входни врати, двутактов дървени врати, врати на търговски магазини, търговски врата копчето отговаря на вашите нужди, аварийни решетки за изходните врати. - Изработен от висококачествени материали от неръждаема стомана, устойчив на корозия, не е лесно да избледнява, деформиран, или се развали, модерно и елегантно закрепване с притискателния дръжка.Описание на продукта дръжки на Вратите Closet Висока твърдост, устойчивост, лесно се деформира при скъсване, са подходящи за повечето видове врати на обществени места, притежават приятните усещания от докосване. дръжки за преминаване на Тази рамка, която да нажимная плоча и прибиращ се дръжка са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която издържа на продължителна употреба.

Други функции

Най-добри сделки