.

.

Плюшен възглавница с динозавром Achwishap 31,5 инча, 1,2 килограма, Дълга Меки Плюшени Животни, е светло претеглят Плюшено динозавър, Гигантски Плюшени Динозавър-обнимашк?

Плюшен възглавница с динозавром Achwishap 31,5 инча, 1,2 килограма, Дълга Меки Плюшени Животни, е светло претеглят Плюшено

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

[Е светло претеглят плюшено динозавър с облика на опашката] Играчка-възглавница-динозавър Achwishap има приятен външен вид динозавър с остра опашка във формата на сърце, който ще е толкова приказно, че хора от всички възрасти ще харесат прегръдка с тази невероятна мека играчка [Сладки плюшени играчки, меки играчки] При това хубаво динозавър няколко големи очи, които могат да украсят стаята и настроението в леглото.Когато сте в отрицателен настроение, не се колебайте да го прегърне и да понася по-малко енергия. [Мека и комфортна на допир плюш] Калъф сладко plush е изработен от много мека и нетоксичен полиестерна тъкан е приятна на пипане, което го прави отличен спътник за сън и почивка.Той трябва да заеме първо място в списъка на празнични играчки, подаръци. [Идеален подарък за вашите любими] Има 2 размер на избор : 31 инча (1,2 кг) / 39 инча (1,7 кг), които са много подходящи за прегръдки възрастни и деца.Тази мека възглавница идеално място за детски рожден ден, Коледа, Великден, Свети Валентин, Хелоуин и т. Achwishap се надява, че тези сладки плюшени играчки с динозаврите ще даде добри спомени за вас и вашите деца. [Топли съвети и сервизно обслужване] Набитая плюшен възглавница е запечатана във вакуум.Необходимо е 24-48 часа, за да се възстанови напълно.Ако поставите дълга възглавница на слънце или в сушилня, то по-добре да се възстанови.Ние посвещаваме себе си на това да предлагаме висококачествени плюшени играчки и топло за обслужване на клиенти.По всички въпроси, свързани с нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. [Е светло претеглят плюшено динозавър с облика на опашката] Играчка-възглавница-динозавър Achwishap има приятен външен вид динозавър с остра опашка във формата на сърце, който ще е толкова приказно, че хора от всички възрасти ще харесат прегръдка с тази невероятна мека играчка. [Сладки плюшени играчки, меки играчки] При това хубаво динозавър няколко големи очи, които могат да украсят стаята и настроението в леглото.Когато сте в отрицателен настроение, не се колебайте да го прегърне и да понася по-малко енергия. [Мека и комфортна на допир плюш] Калъф сладко plush е изработен от много мека и нетоксичен полиестерна тъкан е приятна на пипане, което го прави отличен спътник за сън и почивка.

Други функции

Най-добри сделки