.

.

Детски Памучни кърпи Okuyonic, Хавлиени кърпи, за да се предотврати прегряване на детето (Син на главата на животното, одеало 7575)

Детски Памучни кърпи Okuyonic, Хавлиени кърпи, за да се предотврати прегряване на детето (Син на главата на животното, одеало 7575)

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Чист хлопчатобумажный материал, удобен и безопасен, не избледняват топче, предоставя на малко дете от специални грижиCartoony дизайн, сладък и топъл, ще се радвате на детето си повече.Многофункционални одеяла могат да се използват като покритие за климатици, пододеяльников и кърпи за колички за голф.Запазете топлината и пропускливост на въздуха, дръжте бебето в сухота и топли, предотвращайте прегряване на детето.Подходящ за бебета, мек и удобен, не дразни кожата. Чист хлопчатобумажный материал, удобен и безопасен, не избледняват топче, предоставя на малко дете от специални грижи. Cartoony дизайн, сладък и топъл, ще се радвате на детето си повече. Многофункционални одеяла могат да се използват като покритие за климатици, пододеяльников и кърпи за колички за голф. Запазете топлината и дишане, запишете детето си на сухо и топло, предотвращайте прегряване на детето. Подходящ за бебета, мек и удобен, не дразни кожата.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип изделия : Кърпа за детски ванички Цвят : син Материал за животни : памук Подходящи : бебето Размер : прибл. 75x75 см/29,5x29,5 инча Осъществяване Списък : 1 х Детско кърпи за баня.

Други функции

Най-добри сделки