.

.

Постелки за баня, водопоглощающий нескользящий мат, който е подходящ за баня, душ, стаите, пералня. Мека Подложка за Баня и Тоалет от Микрофибър, Който Може да се Пер?

Постелки за баня, водопоглощающий нескользящий мат, който е подходящ за баня, душ, стаите, пералня. Мека Подложка за Баня и Тоалет от Микрофибър,

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

Размер : 16 "x 24" /40 см × 60 см, тегло : 270 г; Дебелина : 0,6 " /1,5 виж Нескользящий мат пол : Има нескользящее дъното, задържа подложка за баня на място, дори и във влажно състояниеТази солидна нескользящая основа не избледнява, запазвайки мат на място в продължение на много години.Машинно пране и сушене : килимче за баня размери 24 х 16 инча е издържал теста, го машинно пране и сушене на перална машина отново и отново.Постелки за баня предотвратяват подхлъзване по мокрия под и се държат подложка за баня на място, дори и във влажно състояние. постелки за баня с противоскользящим термоплавким дъно.Приложение : Тези подложки са подходящи за всяко помещение във вашия дом.Идеален за вашата баня, кухня, коридор и перално помещение.Спецификация : Размер : 16 "x 24" / 40 см × 60 см, тегло : 270 г Дебелина : 0,6 " / 1,5 см Цвят : розово, лилаво, червено, синьо, сиво, зелено, жълто Пере в пералня или ръчно, Мек материал Усещане за комфорт : Мат под формата на крака, приятен, мек на допир, нескользящий и добре впитывающий влагата Загряващ съвет : Моля, не слагайте го в гореща вода.Сверхмягкий материал от микрофибър не ще се свие и да не стане грубо след измиване, при запазване на формата на вашето подложка за баня същата, както в деня на покупката му.

Други функции

Size:
16x 24/ 40cm×60cm,Weight
Най-добри сделки