.

.

6 бр. Сламени Уши Делото Сламени Седалките Капак за Купа Стенли във формата На облак Слама Защита за Многократна употреба Сламени Шапки за Напитки, Аксесоари за бут?

6 бр. Сламени Уши Делото Сламени Седалките Капак за Купа Стенли във формата На облак Слама Защита за Многократна употреба Сламени Шапки

BGN 4.49

Брой продукти
На склад

Пратката включва : 6 бр силиконови сламени шапки с различна форма, по 1 бр. за всеки стил, дъгата, котешки лапи и кактус и т. Прекрасни форми харесат на вашите семейства и приятели.Надежден материал : изработен от силиконов материал, безопасен за използване.Изящна изработка, ясен фигура, не е толкова лесно да избледняват.Не е лесно да се повреди, е здрава и подходяща за многократна употреба.Сигурен и надежден, няма да нанесе вреда на здравето на вас и вашето семейство.Подходящ размер : Скъпа мультяшная форма много атрактивна.Идеален за соломинок тип 6-8 мм, има добър ефект запечатване и герметичностью.Моля, обърнете внимание, че сламки, които не са включени в поръчката.Лесна употреба : Слама topper, може да се монтира директно върху соломинке, както и при използването му може директно да тегли, корк, слама ще подвешена на соломинке; И това е безопасно и хигиенично, че е полезно за здравето на вас и вашето семейство.Идеални подаръци : Нашите сладки сламени топперы отлично подходящи за декорация на вашата сламен чаша; уплътнение, защита от прах и пръски, особено за активен отдих; Това са прекрасни подаръци за приятелите и семейството си. капак за сламени накрайници, сламени шапки, капачка за чаша Стенли във формата на облак, Слама защита, за Многократна употреба Сламени Капачки за бутилки със сламени топчета.

Други функции

Най-добри сделки