.

.

Битова Електрическа Четка За Почистване на Универсален Суперзвуковой Скрубер с 4 Дюзи за Баня, Кухня, Домашно Ресторанта (Оранжев)

Битова Електрическа Четка За Почистване на Универсален Суперзвуковой Скрубер с 4 Дюзи за Баня, Кухня, Домашно Ресторанта (Оранжев)

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

【Мощна чистящая четка】- Нашата мощна чистящая четка с бързи колебания 8000 пъти в минута ефективно почиства всички места в дома си 【Гуманизированный дизайн】- Звуков скрубер с ергономична дръжка и дръжки формованием, лек и удобен, не ще се чувстват умора след дълъг период на употреба. 【Водоустойчива четка】 Корпус е водоустойчив, така че можете да го използвате с вода за по-ефективно почистване, тя е по-здрава, отколкото сте очаквали. 【Универсален комплект за почистване】-Нашата електрическа четка за почистване с универсални 4 щеточными на главата може да отговори на всички ваши нужди за почистване на вашия дом, тя може да премахне всички замърсявания и петна, които е трудно да се изчисти. 【Друга информация】- Тази четка е импулсивен и непрекъсната настройка на почистване, за да отговори на различните нужди.Той се захранва от 2x AA батерии (не са включени в комплекта), може да бъдат почистени всички места, където не може да достигне.Параметри : Материал : пластмаса, гума Цвят : както е показано Размер : Дължина 10.2 инча Напрежение : 6 Моля, обърнете внимание, че : 1. При ръчно измерване разликата е 2-3%. Моля, моля, разгледайте внимателно таблицата за измерване преди закупуването на стоката. Моля, обърнете внимание, че има малка разлика в цвета трябва да бъде приемливо поради осветление и екрана.Какво получавате : 1 * Електрическа четка за почистване + 4 * накрайник-четка Ако стоката има някакви проблеми с качеството, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-бързо.Доставка : Всички наши поръчки ще бъдат изпратени в рамките на 2 работни дни, ако ние нямаме на склад, на помещение ще бъдат доставени в рамките на 4-8 работни дни.

Други функции

Най-добри сделки