.

.

WSZJJ Държач За Кърпички - Необичайна Поставка За Хартиени Кърпи за ръце, Стилна Класическа Декоративна Маса От Ковано Желязо, Автентичен Метален Прът Ръчно изработе?

WSZJJ Държач За Кърпички - Необичайна Поставка За Хартиени Кърпи за ръце, Стилна Класическа Декоративна Маса От Ковано Желязо, Автентичен

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

★ Супер здрав и елегантен държач за хартиени кърпи за ръце, побира един хвърляне на салфетки за лесен достъп навсякъде плотове ★ Материал : желязо. ★ Този надежден държач за хартия е с елегантен и стилен дизайн, който ще дойде до кухнята всеки стил и столешницам. ★ За разлика от поставки за салфетки под шкаф, не е нужно да изпълнява досаден процеса на инсталиране на стена. ★ Перфектен за употреба за хартиени кърпи за ръце е идеален за вашата кухня, баня, гараж, пране, игри стая, работилница, работилница за бродерия, микробуса, кемпера и дом на колела.Забавен елемент на декора на банята, който ще добави удобство и изискан привлекателността на вашия дом.Благодарение на беспроблемному и лесен монтаж за всички жени, които зависят от вашия съпруг / съпруга в областта на пробиване или механична помощ, кажете сбогом на зависимостта от мъжете и hi господство!Когато е в кухнята, или в други части на вашия дом става случайно, този държач за кърпи винаги на ваше разположение.Размер : 14*34*23 см 1 държач за хартиени кърпи Този надежден държач за хартия е с елегантен и стилен дизайн, който ще дойде до кухнята всеки стил и столешницам. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Други функции

Най-добри сделки