.

.

Преносим автомобилен пречиствател на въздуха NSDRBX, вертикален дизайн на въздушната тръба, с голям обем въздух и по-добра ефективност на пречистване (сребрист)

Преносим автомобилен пречиствател на въздуха NSDRBX, вертикален дизайн на въздушната тръба, с голям обем въздух и по-добра

BGN 23.10

Брой продукти
На склад

[Суперкислородная дезодорация и премахване на формалдехид] : Суперкислород (O3) може да молекулярната структура на вредни газове, като формалдехид, и ефективно отстраняване на формалдехид, TVOC, миризма, пушек и други вредни вещества в превозното средство [Мощност на адсорбция] : Отрицателен йон премахва мъгла с помощта на генератор на отрицателни йони, на 10 милиона.Отрицателните йони имат силна адсорбционной способност и изпълняват функции, премахване на смог (фпч2,5), на дим и подобряване на качеството на въздуха.Дизайн на вертикален въздуховод, приета конструкция на вертикален въздуховод, обемът на въздуха е голяма, а ефективността на почистване е по-ефективна. [Богат на функции за регулиране] : може да преминете към функция почистване от основания и функция суперкислородной ароматизация по всяко време. Гуманизированный дизайн USB порт На отдалечения край се използва дизайн на потребителския интерфейс Micro USB, а на изходния края - два интерфейса за разширяване на USB, които могат да се презареждат на отбелязването на мобилни телефони и електронни устройства. [Корпус от алуминиева сплав] : Корпус изработен от алуминиева сплав с висока твърдост 1,2 мм, който е силен и издръжлив.След анодиране той придобива красива и богата текстура. [Стартиране с кола] : след като колата i институции, пречистване автоматично ще включва първа предавка за почистване на 8. След паркиране стартирайте супер кислородную дезодорацию и премахване на формалдехид, вградена литиева батерия може да стартирате функцията супер кислород ароматизация след изключване (за да сте сигурни, че в колата няма никой). [Суперкислородная дезодорация и премахване на формалдехид] : Суперкислород (O3) може да молекулярната структура на вредни газове, като формалдехид, и ефективно отстраняване на формалдехид, TVOC, миризма, пушек и други вредни вещества в превозното средство. [Мощност на адсорбция] : Отрицателен йон премахва мъгла с помощта на генератор на отрицателни йони, на 10 милиона.Отрицателните йони имат силна адсорбционной способност и изпълняват функции, премахване на смог (фпч2,5), на дим и подобряване на качеството на въздуха.Дизайн на вертикален въздуховод, приета конструкция на вертикален въздуховод, обемът на въздуха е голяма, а ефективността на почистване е по-ефективна.

Други функции

Най-добри сделки