.

.

Комплект от 2 висящи латканов за блузи Lehenga и Сари, Бродирани Мъниста Четката, Етнически Латкан За Бродерия, Материал за рокли Сари с пискюли (злато-2)

Комплект от 2 висящи латканов за блузи Lehenga и Сари, Бродирани Мъниста Четката, Етнически Латкан За Бродерия, Материал за рокли Сари с пискюли

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

1 чифт красиви дълги кисточек за булкатаГрижа за измиване - латкан най-добре е да стреля преди измиване, за да се запази цвета му.Вратовръзка обратно към dori, след като дрехите изсъхнат. Материал : Четка ръчна изработка, изработени от терилена, меки и приятни на допир.Този полезен материал могат да издържат на изпитанието на времето.Вашите работи достатъчно дълго!.Продава се на -1 чифт.За този продукт -1 чифт красиви дълги кисточек за булката -Материал : бял камък, мъниста, метал, бели перли, червен кундан -Грижа за измиване - латкан-добре да стреля преди измиване, за да се запази цвета му.Вратовръзка обратно към dori, след като дрехите изсъхнат. -Идеален за опаковане на подаръци, декорация на вашата чанта и т. С помощта на тази четка -на Помещение и включва : 2 x brush.За по-красиви кисточек, занаяти, апликации, декоративни ивици и красиви тъкани - Тя е идеална за сари, дупатты, палантинов, мебели и т. Може да се използва за украса на различни предмети.Това е традиционна индийска декоративни елементи за всеки рокли, етническа начин. -Материал : Четка ръчна изработка, изработени от терилена, меки и приятни на допир.Този полезен материал могат да издържат на изпитанието на времето.Вашите работи достатъчно дълго!.

Други функции

Най-добри сделки