.

.

jojofuny Комплект за албуми за Офис декор, 3 серии, Комплект аксесоари за маса, Комплект Телбод, Кламери за Хартия, един Сладък Комплект мини-Телбод Macaron за Училището офи?

jojofuny Комплект за албуми за Офис декор, 3 серии, Комплект аксесоари за маса, Комплект Телбод, Кламери за Хартия, един Сладък

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

- Идеален за ежедневна употреба в офиса, дома и училище и може да стане ваш добър помощникОсветяване на малки обекти на жизнения стандарт на външния вид. - Чудесен инструмент, за организацията на вашите документи и на офиси, е много практичен.Лесно нажимается и ви спестява усилията при прилагането на пирон. - Скоби са добри за закрепване на хартия, рисунки или маркировка места.Свързването към вашия офис нужди. - Мини-телбод преносим и ви позволява едновременно да се справят с от 2 до 10 листа хартия формат А4, което е много по-удобно и по-практично. - Офис пакет телбод е изработен от висококачествен и траен материал, практичен, безопасен, износостойок и годен за повторна употреба.Скрепка за хартия сгъваема здрава сила материал с метална сърцевина, гладка повърхност не е толкова проста. - Идеален за ежедневна употреба в офиса, дома и училище и може да стане ваш добър помощник.Осветяване на малки обекти на жизнения стандарт на външния вид. - Чудесен инструмент, за организацията на вашите документи и на офиси, е много практичен.Лесно нажимается и ви спестява усилията при прилагането на пирон. - Скоби са добри за закрепване на хартия, рисунки или маркировка места.Свързването към вашия офис нужди. - Мини-телбод преносим и ви позволява едновременно да се справят с от 2 до 10 листа хартия формат А4, което е много по-удобно и по-практично. - Офис пакет телбод е изработен от висококачествен и траен материал, практичен, безопасен, износостойок и годен за повторна употреба.Скрепка за хартия, сгъване от устойчив материал с метална сърцевина, здрава, гладка повърхност лесно. - Характеристики - Цвят : лилаво, розово, зелено - Материал : пластмаса Размер : 1,57 X1,18 X0,71 инча/4,00 X3,00 X1,80 см - на Помещение и включва - 3 и набор от инструменти за телбод.

Други функции

Най-добри сделки