.

.

Игра на тунел за домашни котки, Сгъваем, 3-Лентов S-Образни Спортен Тунел за домашни любимци с Интерактивен топката Отвътре и отвън, играчки за домашни животни, като ?

Игра на тунел за домашни котки, Сгъваем, 3-Лентов S-Образни Спортен Тунел за домашни любимци с Интерактивен топката Отвътре и отвън,

BGN 6.79

Брой продукти
На склад

【Най-добрият начин да се играе с домашни любимци】 Нашите дизайнери са разработили тунела под формата на костите в нов стил, вградена хартия бръчка crackle, множество вентилационни отвори, които могат да се противопоставят на луд выходкам драскотинаИ център не попада, както други тунели!. 【Складное склад за удобство на носене】 Нашия котешки тунел за секунди се сгъва за обзавеждане на движение и съхранение.Всяка тръба има около 10 см височина .Вземете забавление със себе си, където и да отидете, за вашия домашен любимец никога не е скучно!. 【Рай за забавление за домашни любимци】 В сравнение с кошачьими палатки, когтеточками, играчки за мишки и т., нашия тунел за коте предлага най-интерактивното забавление с подвешенным топката на продукцията, наистина е чудесен начин за стимулиране на физически упражнения и поддържане на активността на вашия домашен любимец. 【Най-добрите играчки за домашни любимци】 Този тунел ще се превърне в най-добрия подарък за вашия домашен любимец, Овална дупка в тунел предоставя на котки още един начин да се влиза и излиза.За котки е по-забавно play.it ще увеличи трафика и ще им помогне да спите по-добре и да стане healthier.

Други функции

Най-добри сделки