.

.

БЕЗПЛАТНА Доставка И 2 Листа, Стикер на стената с Динозавром, Стикери за Стена, за децата, Украса за дома, Декорация за детска Стая, лепенки За Прозорци, Стикери за Ст?

БЕЗПЛАТНА Доставка И 2 Листа, Стикер на стената с Динозавром, Стикери за Стена, за децата, Украса за дома, Декорация за детска Стая,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Декор на детска стая с динозаври : ?? самоклеящийся, подвижна, без лепило, просто залепете го върху гладка повърхност, без да остави следиДекорация на стените в детската стая : Прави къщата още по-привлекателни.Може да се прилага върху най-различни видове повърхности.Стенно изкуство : стикери за стена с динозавром са Подходящи за всекидневна, детска стая, трапезария, кухня, къща, офис, коридор,. Стикери за стена в детската спалня : ?? Отлично занаят, внимателно формулиран до всеки детайл, за да му се даде прекрасен, мил и красив външен вид.Шаблони за стена : Cartoony дизайн динозавър добре да украсят детската стая и ще създаде по-приятна атмосфера.Пратката включва 2 × листове стенни стикери Характеристики -Изработен от устойчив PVC материал, него не е лесно да се скъса, може известно време да ви служи стенописи. -Подходящ за всекидневната, детската стая, трапезарията, кухнята, дома, офиса, коридор и т. Залепваща стикер на стената. - Лесно и практично, може лесно да се прилага в повечето плоски повърхности и лесно да се премахне, не оставя лепкави следи, стикер на стената в детската спалня. -Материал : стенни рисувани с динозавром от PVC - Изработена с отлична изработка, тя е ярка и красива, нежна и блестяща, и не избледнява лесно стенни декоративни стикер. -Размер : 57,00 X26,00 X0,50 см / 22,40 X10,22 X0 стикери за стените на детската стая. -Цвят : както е показано на стикер на стената - Креативен, уникален и приятен дизайн динозавър позволява по-добре да спечели любовта на децата Свалящ стикер на стената.Информация за стоки, Цветни стикери Търсите за професионални, красиви и декоративни стикери за стена?Нашите продукти ще стане ваш добър избор.Свалящ стикер на стената Изискан външен вид карикатура му придава по-добър декоративен ефект. подвижни стикери за стена, Изработени от най-фините умения и PVC материал, притежават отлична издръжливост и практичност.

Други функции

Най-добри сделки