.

.

Пъстър Френски Съвет, Съобщения на Нокти, Къси Режийни Нокти, Акрил Лепило върху Ноктите, Пълно Покритие, Режийни Нокти, Лъскава Изкуствена Стикер за Нокти за Жени, ?

Пъстър Френски Съвет, Съобщения на Нокти, Къси Режийни Нокти, Акрил Лепило върху Ноктите, Пълно Покритие, Режийни Нокти,

BGN 3.19

Брой продукти
На склад

[Mailto] 24 бр преса за гроба на ноктите, 1 бр. пила за нокти, 1 бр. стикер за желе за нокти, 1 бр. дървена пръчка, която е достатъчно, за да отговори на ежедневните нужди в дизайна на нокти със собствените си ръце.Само за няколко минути ще получите професионален резултат на маникюр. [Неща] среден натиск върху ноктите экологичен, не е лесно да избледнява и да се развали, гладка повърхност за удобство за носене и няма да навреди на ръцете. [Външен ноктите с дизайн] акрилни натиснете върху ноктите адаптира розова плът цвят, осеян с сини, зелени, жълти, лилави с върха на ноктите, подходящ за носене в никакъв ежедневна или специален случай, например, на работа, на парти, на последния вечер, очаквайки следобедните срещи, сватба, Деня на Св. Валентин, Коледа и т. [Лекота на употреба] вместо да се вливат в гел за нокти-арт къса режийни ноктите са удобни и издръжливи в употреба в продължение на 1-2 седмици.можете просто да изберете размера, подходящи за вашия ногтевому ложу, нанасяйте ги с помощта на силно лепило за нокти и прижимайте в рамките на 10 секунди, не докосвайте вода в продължение на 1 час. [Идеален подарък] лепило за гроба на гвоздях в щедром стил, лесно се откроява в тълпата, идеален подарък за вашата любима, дъщери, приятелки, съпруги, сестри.Изберете нашите дъга принт на ноктите си за елегантния начин!Поставяйки ги, можете да се покажат своя чар и запази доверието в себе си цял ден.24 гробовая пръчка на гвоздях с 12 размери по ваш избор, можете лесно да изрежете и подпилить ги на желаната дължина или форма. Използвайте лепило и следвайте инструкциите за нанасяне, пръсти-гробики може да се запази в продължение на 1-2 седмици, докато вие се грижите за децата си, миете чинии, печата на пишеща машина, работите и т. Използвайте лепило висящи по-добре за временни задачи, им е лесно да снимате и може да се използва повторно.Оттегляне и грижа за ноктите Как да се освободите - потопете ноктите си в топла вода за около няколко минути, и лепило висящи ще е по-лесно отстранени. или нанесете върху ноктите боя лакочистител и изчакайте няколко минути, акрилни режийни ноктите лесно отклеятся. Грижа за ноктите - нанесете хранително масло за грижа за ноктите Забележка Размери могат да се различават леко от ръчно измерване.Цвят може леко да се различават от различно осветление и от различни дисплеи за мобилни телефони.

Други функции

Най-добри сделки