.

.

Alipis Бутилка за вода От Неръждаема Стомана 2 елемента Вакуум Ключ Пътна Бутилка Син Бутон С Двойна Изолация От Неръждаема Стомана Капак Студентски Чаша Слой Чаша Кр?

Alipis Бутилка за вода От Неръждаема Стомана 2 елемента Вакуум Ключ Пътна Бутилка Син Бутон С Двойна Изолация От Неръждаема Стомана Капак Студентски

BGN 13.90

Брой продукти
На склад

Бутилка за вода с вакуумна изолация : Изработена от устойчив материал и е безопасен за употребаВакуумно чаша : Дизайн сламен вакуумна чаша, удобно да пие вода.Бутилка за вода : Поддържайте водата топла или хладка във формата, в която искате, в продължение на дълго време.Бутилка с вакуумна изолация : Прекрасен подарък за вашите приятели и съученици.Вакуумно чаша : Това е практичен и модерен.Бутилка за вода с вакуумна изолация : Изработена от устойчив материал и е безопасен за употреба.Вакуумно чаша : Дизайн сламен вакуумна чаша, удобно да пие вода.Бутилка за вода : Поддържайте водата топла или хладка във формата, в която искате, в продължение на дълго време.Бутилка с вакуумна изолация : Прекрасен подарък за вашите приятели и съученици.Вакуумно чаша : Това е практичен и модерен.Списък на пакетите 1 x Самозалепваща чаша Особености -Запазете водата топла или хладка във формата, в която искате, в продължение на дълго време. - Обем : 480 мл. - Проектиране на вакуумни чаши с соломинкой, удобно да пие вода. - Произведен от материал, безопасен за използване. - Материал : Неръждаема стомана. - Размер : прибл. 23,5 x 6,5 x 6,5 виж - Това е практичен и модерен. - Чудесен подарък за вашите приятели и съученици.Описание Товаравакуумная чаша е Изработена от висококачествени материали от неръждаема стомана и вътрешен резервоар не е податлива на корозия и не е лесно да се придържа, материал, хранително качество е безопасна и подходяща за многократна употреба.бутилка за вода с херметически капак, запечатани; удобен за носене. бутилка за вода с вакуумна изолация-Голям капацитет, преносими, за пътуване и отдих.

Други функции

Най-добри сделки