.

.

Healeved 20pcs Любов Лепкава Кука Метални s-Образни Куки на Стената Куки Закачалка За Якета, Куки За Спални Стенни Закачалка за палто Куки За едно палто Куки Практични Дом?

Healeved 20pcs Любов Лепкава Кука Метални s-Образни Куки на Стената Куки Закачалка За Якета, Куки За Спални Стенни Закачалка за палто Куки

BGN 24.13

Брой продукти
На склад

Закачалки от неръждаема Стомана : Той има широк спектър на приложение и може добре да се обърне за съхранение на различни малки предмети от бита, като например чанти и ключодържатели ключодържателМетална закачалка за дрехи : Кука универсална и може да се монтира към малки предмети.Като ви предоставя един добър потребителски опит.Лепило куки без перфорация : изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Това могат да бъдат палта, шалове, шапки, кърпи, чанти.Закачалка във формата на Сърца : Това ще ви помогне да организирате ключодържатели, колани, кърпи и така нататък.За вашата спалня, хол, кухня, баня с тоалетна. Метални стенни куки : конструкция без перфорация, лесен монтаж и демонтаж, в голяма степен улесняват използването.Закачалки от неръждаема Стомана : Той има широк спектър на приложение и може добре да се обърне за съхранение на различни малки предмети от бита, като например чанти и ключодържатели ключодържател.Метална закачалка за дрехи : Кука универсална и може да се монтира към малки предмети.Като ви предоставя един добър потребителски опит.Лепило куки без перфорация : изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност.Това могат да бъдат палта, шалове, шапки, кърпи, чанти.Закачалка във формата на Сърца : Това ще ви помогне да организирате ключодържатели, колани, кърпи и така нататък.За вашата спалня, хол, кухня, баня с тоалетна. Метални стенни куки : конструкция без перфорация, лесен монтаж и демонтаж, в голяма степен улесняват използването.Списък на пакетите 20 x куки във формата на сърце Характеристики - Стилен дизайн във формата на сърце и е идеално за декорация на вашия дом, чрез добавяне на куки за стенни закачалки в съвременен стил. - Е изработен от неръждаема стомана, добра полиране, това са устойчиви на корозия и дълъг живот на закачалки от неръждаема стомана. - Стенен монтаж, без пробиване, липсата на вреда за стени и лесен монтаж на стената куки от неръждаема стомана. -Мултифункционален, може да се сложи кърпа, кърпа, палто, шапка, чанта, чадър, чанта за дрехи и ключ, куки за баня и т.- Материал : тежки стенни куки от неръждаема стомана-Цвят : Арбузно-червени домашни куки -Размер : 4.57 X0 битови куки. - Прилепен дори и във влажна среда, е подходящ за стенни куки кухня, спалня, баня и т.Описание на продукта Тежкотоварни стенни куки Стилен дизайн във формата на сърце и са идеални за декорация на вашия дом, добавяйки му съвременен стил.

Други функции

Най-добри сделки