.

.

SOLUSTRE 1 БР Мини Малък Вентилатор Настолни Овлажнители на Въздуха Преносими Овлажнители на Въздуха Ръчни Вентилатори Ръчно Фен Електрически Пътен Фен Преносим Пъте?

SOLUSTRE 1 БР Мини Малък Вентилатор Настолни Овлажнители на Въздуха Преносими Овлажнители на Въздуха Ръчни Вентилатори Ръчно Фен Електрически

BGN 4.73

Брой продукти
На склад

Ръчно фен на USB и няма шумовых смущенияПРЕНОСИМ УДОБЕН фен - богат на функции, в допълнение към функцията на вентилатора, той също така има функция за овлажняване на спрей.Ръчно охлаждащ вентилатор-дълъг срок на експлоатация трехскоростной вятър, безшумен дизайн.МИНИ-охлаждащ вентилатор-като USB вентилатора за зареждане, лесна за зареждане и използване.МИНИ вентилатор за овлажнител на въздуха-интерфейс за зареждане, няколко начини на хранене.Пратката включва 1 x вентилатор 1 x USB Характеристики -Механизъм за регулиране на скоростта : три мини-вентилатор за охлаждане -Цвят : розов овлажнители на въздуха за пътуване - богат на функции, в допълнение към функцията на вентилатора, той също така има функция за пръскане на овлажняване USB ръчно фен. -Режим на работа : механични ръчни вентилатор, за да ръми - Различни начини за използване, може да се държи в ръка, може да се настрои за настолна овлажнители на въздуха за дома. -Номинално напрежение : вентилатор за пръскане овлажнител 5 - Безшумен ръчно фен без шумовых смущения. -Ниво на шума : по-малко от 36 db -Вентилаторът за овлажняване на въздуха -Режим на захранване : USB преносим вентилатор за замъгляване - незаменим инструмент за охлаждане в летните преносими пътни вентиляторах. -Номинална мощност : 1-5 W акумулаторна вентилатор, за да ръми -Поддържа зареждане или не : Да, ръчно фен electric - Малък размер и лек, е лесно да носят със себе си, когато излизаш от дома си. -Размер : Около 17.14 X0 охлаждащ вентилатор. -Механизъм скорост на вятъра : три ръчни вентилатора на батерии -Материал : ABS, PC, за да се охлади запотевающего на въздуха -Режим на подаване на вятъра : включването на пулверизатор мъгла fan Goods Описание Овлажнители за пътуване Това е ръчно акумулаторна вентилаторът за овлажняване на въздуха. ръчно фен силно се препоръчва за вас!. малко ръчно фен - универсален инструмент за охлаждане през горещото и жаркото лято. фен-овлажнител Изработен от устойчив на употреба на материала.

Други функции

Най-добри сделки