.

.

Свредло за нокти, 3/32 (2,35 мм) Тренировки За Маникюр От Вольфрамовой Стомана, Електрически Опесъчаване Корона За Педикюр, Аксесоар За Полиране на ноктите, Преносима Е?

Свредло за нокти, 3/32 (2,35 мм) Тренировки За Маникюр От Вольфрамовой Стомана, Електрически Опесъчаване Корона За Педикюр, Аксесоар

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Високо качество : Тези инструменти за нокти са изработени от безопасни и надеждни материали от вольфрамовой стомана, с перфектен ефект опесъчаване и продължителна експлоатацияУдобна пилинг, висока ефективност и стабилна производителност.При продължителна употреба наставка няма да бъде толкова гореща, като метална.Направете ноктите си по-гладка и лесно създаване на идеален за нокти-арт.Широк спектър на приложение : много подходящ за маникюр и педикюр, стъкло, пластмаса, метал, камък, керамични плочки, керамика и т., а също така може да се използва за естествени и изкуствени нокти, сменете малки шлифовъчни кръгове дръжки, предлага се в различни цветове, можете да изберете любимите си цветове.Икономичен и удобен за ползване : универсален размер, лесно се инсталира и е запознат, е много удобен за използване.Лесен и удобен за переноске, не е нужно да се притеснявате за това, да губите ценно време в салона.Идеален за нокти-арт и други занаяти.Подходящ за маникюрного салон или персонален педикюр.В домашни условия лесно се настъргват.Идеален подарък : наближава Денят на майката, вече няма нужда да се притеснявате за избора на подарък за майка си.Този комплект за полиране на главата - идеалният подарък за Деня на майката.С помощта на майка си ще може лесно да направи ноктите със собствените си ръце и маникюр и педикюр.Това също е добър подарък за приятелки. Доволни на 100% : ние сме напълно уверени в насадке за лак за нокти.Ако имате някакви въпроси или предложения относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви предоставим професионална подкрепа и услуги колкото е възможно по-скоро.Защо да изберете тези тренировки за нокти?. Може да изпълнява различни функции дизайн нокти. Съвместима с повечето електрически тренировки за нокти. Подходящ за премахване на мъртвата кожа в областта на епидермиса, а също така може да изтриете гел-лак. Идеален за маникюр и педикюр, стъкло, пластмаса, метал, камък, керамични плочки, керамика и т., и може да се използва както за естествени, така и за изкуствени нокти. Благодарение на високо дизайн можете да сте сигурни, че те продължават по-дълго. Различни видове на избор!Долу можете да видите нашия списък с различни видове тренировки за нокти, различни материали, форми, комплекти!Изберете това, което искате!.

Други функции

Най-добри сделки