.

.

Най-добрите Други Аксесоари за спортна Камера, Комплект Скоби за Раница за външна Камера, Разширени Аксесоари за Insta360 One X Evo

Най-добрите Други Аксесоари за спортна Камера, Комплект Скоби за Раница за външна Камера, Разширени Аксесоари за Insta360 One

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Изработен е от висококачествена пластмаса, устойчив, износостойкого и с дълъг срок на службаКомплект скоби за раницата ви позволява да монтирате камерата на колана на раницата, за улесняване на снимане.Също така тенис на притежателя.Комплект скоби за раницата ви позволява да монтирате камерата на колана на раницата, за улесняване на снимане.Също така тенис на притежателя.Оборудван пильчатым противоскользящим клип със силен усилие защелкивания, който може ефективно да предотврати подхлъзване и падане на камерата. Оборудван пильчатым противоскользящим клип със силен усилие на затягане, който може ефективно да предотврати подхлъзване и падане на камерата.Изработен е от висококачествена пластмаса, устойчив, износостойкого и с дълъг срок на служба.Комплект скоби за раницата ви позволява да монтирате камерата на колана на раницата, за улесняване на снимане.Също така тенис на притежателя.Комплект скоби за раницата ви позволява да монтирате камерата на колана на раницата, за улесняване на снимане.Също така тенис на притежателя.Оборудван пильчатым противоскользящим клип със силен усилие защелкивания, който може ефективно да предотврати подхлъзване и падане на камерата. Оборудван пильчатым противоскользящим клип със силен усилие на затягане, който може ефективно да предотврати подхлъзване и падане на камерата. Изработен е от висококачествена пластмаса, устойчив, износостойкого и трайни. Комплект скоби за раницата ви позволява да монтирате камерата на колана на раницата, за улесняване на снимане.Също така тенис на притежателя. Оборудван пильчатым противоскользящим клип със силен усилие на затягане, който може ефективно да предотврати подхлъзване и падане на камерата. Той може да се върти на 360 градуса и дава възможност за регулиране на ъгъла на възвисяването в съответствие с нуждите на многоугольной стрелба. Освободете ръцете си по всяко време и на всяко място, дори когато сте в движение и се изкачи.Спецификация : Функции : 1. Изработен е от висококачествена пластмаса, устойчив, износостойкого и трайни. Комплект скоби за раницата ви позволява да монтирате камерата на колана на раницата, за улесняване на снимане.Също така тенис на притежателя. Оборудван пильчатым противоскользящим клип със силен усилие на затягане, който може ефективно да предотврати подхлъзване и падане на камерата.

Други функции

Features:
1. Made of high quality plastic material, solid, durable, wear resistant, and long life time.:
2. The backpack clip kit allows camera to be clamped to backpack strap, making shooting easily. It is also a desktop holder.:
3. Equipped with sawteeth anti-slip clip with strong clamping force, which can effectively prevent the camera from sliding and dropping off. :
4. It is 360 degree rotatable and allows to adjust the elevation angle to meet multi-angle shooting needs.:
5. Free your hands at anytime and anywhere, even when you walk and climb.:
6. Lightweight and portable. Suitable for cameras with 1/4 inch screw hole at bottom. Easy to install and remove. :
Specification:
Material:
Plastic
Color:
Black
Size:
Approx. 8.5*6.5*5cm/3.35*2.56*1.97in
Packing List:
1 * Camera Backpack Clip:
Най-добри сделки