.

.

R RUIYA (опаковка от 2) Автомобилната Пластмаса защитно фолио за екрана от PET пластмаса за 2021 + Ford Bronco U725 12-инчови Аксесоари за навигационна система GPS, Централен сензоре?

R RUIYA (опаковка от 2) Автомобилната Пластмаса защитно фолио за екрана от PET пластмаса за 2021 + Ford Bronco U725 12-инчови Аксесоари

BGN 7.21

Брой продукти
На склад

? ЛАЗЕРНО рязане, за прецизно напасване - Нашата защитно фолио за екрана не се нуждае от подрязване на ръбовете, тъй като тя е съвместима с автомобилен GPS система 2021 + Ford Bronco U725 с 12-инчов екран (не е подходящ за CX430) ? НАМАЛЯВА РАЗМЕРА на петна - Благодарение на олеофобному корицата той ефективно блокира мазнините, вода и пот, което екрана за навигация допълнителна гладкост.Инсталиране на защитни екрана няма да се отрази на цвят, размер на икона и възможността за докосване на екрана на GPS-на дисплея.Това само ще го защити от прах, драскотини, масло, вода, пот и т. ? НАСЛАДЕТЕ се на безпроблемно почистване - за Да защитно фолио за екрана на GPS остава чиста и без прах, просто избършете го кърпа от микрофибър.Не е необходимо да използвате вредни продукти за почистване. ? Опаковъчен лист : 2 X защитно фолио за автомобилна навигация на екрана от PET пластмаса и 2 X Помощни инструменти за инсталация.Съвместимост за : Ford Bronco U725 2021 + 12-инчов авто навигация сензорен екран Защитен филм предпазва очите ви Защо ви е защитно фолио за навигация на екрана?Намаляване на размазването отпечатъци от пръсти по екрана.Защитава екрана от надраскване, взрив и отломки.Пазете екрана от масло или други замърсявания, намалява умората на очите.Когато пътувате със семейството на момичето / момчето, можете да видите нейното / неговото лице на екрана.Това, което прави защитен филм толкова специално? 1. Ультратонкая дебелина не оказва влияние върху усещането за допир, прави я гладка и подобрява усещането за докосване.HD Transparent максимално възстановява цвета, предоставяне на ясна и достоверна навигацията на потребителя, висока чистота и трайност. Лесна инсталация, автоматична адсорбция може ефективно да се намали броят на пръстови отпечатъци и масло, гидрофобного, както и без мехурчета.Какъв екран GPS Navi подходящ за защитен екран с докосване на екрана? 2021 + Ford Bronco U725 12-инчов навигационен екран (специализиран за оригиналната защитно фолио за екран за навигация /защитно фолио за дисплей на GPS системата на автомобила/защитно фолио за сензорния екран, навигация/защитно фолио за екран на монитор/LCD екрана и защитно фолио за екрана на арматурното табло /защитно фолио за екран на таблото) на Помещение и включва : 2 х защитно фолио за екрана автомобилна навигация от PET пластмаса 2 X Помощни инструменти за инсталация (влажна кърпа, кърпа от микрофибър, стикер за премахване на прах) 1 х скребковая карта Забележка : 1.

Други функции

Най-добри сделки