.

.

Мъжката Гривна Мъжки Сплетен Кожена Гривна От Титанов Стомана Мъжка гривна От Неръждаема Стомана Кожена въже Мъжка гривна от титанов Стомана (Цвят: сребърен разме?

Мъжката Гривна Мъжки Сплетен Кожена Гривна От Титанов Стомана Мъжка гривна От Неръждаема Стомана Кожена въже Мъжка гривна от титанов Стомана

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

Достатъчно голям процеп linkd не позволява на косата да остана в ръцете си, издръжлив и лесен в чорап, лесно приспособима по големина в домашни условияОтличен за Деня на бащите, на рождени Дни, Коледа и всеки друг специален повод.Титановая стомана : яркост и блясък титанов са по-близо до платинен, а нейните нежни, приятни за кожата и не выцветающие имоти е по-популярни сред много хора. Размер : 22x1,9 виж Модерна класика : Тази гривна от титанов стомана 316 L ще даде своя запястью чувство за стил, той е удобен и издръжлив.Достатъчно голям процеп linkd не позволява на косата да остана в ръцете си, издръжлив и лесен в чорап, лесно приспособима по големина в домашни условия.Отличен за Деня на бащите, на рождени Дни, Коледа и всеки друг специален повод.Титановая стомана : яркост и блясък титанов са по-близо до платинен, а нейните нежни, приятни за кожата и не выцветающие имоти е по-популярни сред много хора. Размер : 22x1,9 виж Модерна класика : Тази гривна от титанов стомана 316 L ще даде своя запястью чувство за стил, той е удобен и издръжлив.Класически гривна, сребрист на цвят, стилен, подобен на каишка за часовник, на титан - изключително здрав метал, които не изискват специални грижи, идеален за ежедневна употреба, той няма да раздразнят кожата. Размер : 22x1,9 виж Име на продукта : Мода гривни.Стил : Прост, гъвкав.Материал : процес на изработка от неръждаема стомана.Дължина на гривната е 23 см за китките 20 cm ~ 21 см, 22 см за китките 19 см до 20 см, 21 см за китките 18 cm ~ 19 см, 20 см за китките 17 cm ~ 18 см, 19 см. за китките 16 cm ~ 17 см, 18 см за китките 15 cm ~ 16 виж Идеален подарък: Идеален подарък за рожден ден, ден на бащата, на майка ми в деня на майката, съпруг, приятели на младоженеца и т. Метод за измерване на : книжен памучен конец + владетел. Пренасяне на лист хартия около китката си и отбележете мястото на свързване щрих. Измерете дължината на отличения места линийка, за да получите необходимия ви размер. С помощта на рулетка може да се направи пряка линия около китката си, за да се определи желаната дължина.Опаковъчен лист : 1 X гривна.

Други функции

Най-добри сделки