.

.

Bianna Creations | Квадрати тъкани от плътен изкуствена кожа с дълъг Дрямка | Ворсистый Пухкав Материал за шивашки костюми със собствените си ръце (Светло розово, 3x5 фута)

Bianna Creations | Квадрати тъкани от плътен изкуствена кожа с дълъг Дрямка | Ворсистый Пухкав Материал за шивашки костюми със собствените

BGN 26.66

Брой продукти
На склад

* Изделия от изкуствена кожа - това е луксозна и этичная алтернатива натуральному меху без жестокостНие се ангажираме да ви предоставим висококачествени продукти, произведени с любов и грижи.Ние подкрепяме местни покупки; нашите продукти са предварително изрязани от вносни материали.Ние сме в Саммамише, щата Вашингтон, САЩ. Търговската марка е регистрирана. 100% гарантирано удовлетворение 30-дневен безплатен връщането. * Продава отделни части.Трябва повече бройки, отколкото в наличност?Пишете ни!Обикновено ние имаме повече парчета, за да изпратите директно ви.Нашата кожа е изрязан ръчно с използването на най-добрите налични технологии и инструменти, за да се гарантира, че крайният продукт ще съответстват или ще надмине вашите очаквания.Дължина на власинките за около 2-2, 5 сантиметра. 80% акрил и 20% полиестер.Акрилни кожа изключително мека на допир. * Интересно, как ще се грижи за своите изкуствена кожа?Това е просто!Машинно пране в режим на студен деликатес, дръж се да изсъхне.Разклаща се и се разбиват, той е готов за работа!.

Други функции

Най-добри сделки