.

.

Yardwe 36 бр. на Куката с Въпросителен Знак, Тавана на Винт Кука, Вентилатор, Окачен на Кука, Стенни Куки, Метални s-Образни Куки, Куки за закачалки, Тавана Окачен на Кука, ?

Yardwe 36 бр. на Куката с Въпросителен Знак, Тавана на Винт Кука, Вентилатор, Окачен на Кука, Стенни Куки, Метални s-Образни

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

неръждаема стомана, пластмаса ЗАРЕДЕТЕ ТАВАНА КУКИ . ??Утолщенное основата на куката, носеща способност, позволява носене на тежки предмети, без деформации.КУКА за ЗАКАЧВАНЕ на РАСТЕНИЯТА - Извита дизайн куката предотвратява падането на подвешиваемых предмети, а формата на винт предотвратява падането на куката.МОНТИРАНЕ на окачен на кука - произведен по професионална технология, която осигурява по-продължителната ефективност на продукта.ВИТА ЗАКАЧАЛКА - Превъзходна рана, обмислена до всеки детайл, за да му придават елегантен и очарователен вид.МЕТАЛНА КУКА НА ТАВАНА - ?? изработен по професионална технология, която осигурява по-продължителната ефективност на продукта.Списък на пакетите 36 х спирални куки Характеристики -Размер : 7.38 X0 висящи светещи кука. -Цвят : черен, бял куки за закачалки -Материал : неръждаема стомана, пластмасови ввинчивающиеся куки - Подходящ за тавани, шкафове, сервантов, гардеробных, с различни възможности за използване на вашия избор. Куки за захващане. - Утолщенное основата на куката, стабилна, с висока носеща способност, способни да носят тежки елементи без да се деформират монтаж на таван винтового се измъкне. За най - добри резултати се препоръчва да се пробия контролни отвори и винт кука, която може да отговори на вашите ежедневни нужди, вкручивая чашечные куки. - Той е изработен с помощта на професионални технологии, за да се гарантира, че продуктът може да работи в продължение на определен период от време. - Извита дизайн куката предотвратява падането на подвешиваемых предмети, а формата на винт предотвратява падането на стената се измъкне.Описание на продукта Кухненски винт куката Този винт куката, за да се улесни и опрости съхранение в домашни условия.куки за захващане на растения, Този ввинчивающийся куката е изработен от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба. куки за захващане на фина работа осигуряват практичност.куки за закачане Изработени от неръждаема стомана и пластмаса, които притежават висока якост и лесно се деформира.

Други функции

Най-добри сделки