.

.

Hemoton 2 елемента Регулируема Сушене-Часова Простор за дрехи Ветрозащитная Сушене-Часова Простор за Възглавници Балконная Часова Балконная Простор За възглавници С?

Hemoton 2 елемента Регулируема Сушене-Часова Простор за дрехи Ветрозащитная Сушене-Часова Простор за Възглавници Балконная Часова Балконная

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Сушилня за дрехи - ??Спестяване на пространство, помага да се поддържа ред в стаята си го използвайте в затворени помещения или навънЗАКАЧАЛКА за СУШЕНЕ възглавници - Произведени от материал, предназначен за продължителна употреба.ЗАКАЧАЛКА за сушене на куклен театър - добър домакински инструмент, който не можете да пропуснете.СУШИЛНЯ за обувки ??Решетка за сушене на закачалки лесно се закача на всеки шест или мряна.ПРОСТОР - Запазва естествената форма на възглавници и плюшени кукли, удобен за съхранение, когато не се използва.Списък на опаковки 2 x стелажи за съхранение на стоки Описание Органайзер за съхранение на дрехи 49x22x1.теди - Изработени от материал за продължителна употреба.сушилня за дрехи -Запазва естествената форма на възглавници и плюшени кукли, удобен за съхранение, когато не се използва. сушилня за дрехи - добър домакински инструмент, който не можете да пропуснете. стойка за къпане на домашни любимци е Изработена от пластмаса, дишаща конструкция с отворена мрежа. пластмасов простор Запазва естествената форма на възглавници и плюшени кукли, удобен за съхранение, когато не се използва, което спестява място, помага да се поддържа ред в стаята си го използвайте в затворени помещения или на открито, решетка за сушене на закачалки лесно се закача на всеки шест или прът. сушилня за съдове за готвене от 5 виж Закачалка за сушене на плюшени играчки Характеристики - Цвят : зелен. кука за възглавница - Размер : прибл. плюшени играчки - Спестяване на пространство, помагат за поддържане на реда в стаята си го използвайте в затворени помещения или навън. пластмасова закачалка за възглавници - Мрежа за сушене на закачалки лесно се монтира на всеки стълб или прът. закачалка за възглавници - Материал : пластмаса.

Други функции

Най-добри сделки