.

.

2 бр. Led Авто поставка за Чаши за Land Rover, 7 Цвята, Преносимото USB-Подложка За зареждане, Луминесцентна Поставка за чаши, led лампа за атмосферата на интериора (За Land Rover)

2 бр. Led Авто поставка за Чаши за Land Rover, 7 Цвята, Преносимото USB-Подложка За зареждане, Луминесцентна Поставка за чаши, led лампа

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

★ 【 7 режима на】 Устойчиви на един цвят, комбинация, промяна в дишането, RGB многоцветен поставка за чаши с 7 цветове (бяло, червено, синьо, зелено, жълто, лилаво, синьо лед) по ваш избор, диаметър led влакчета : 2,7 инча, най-вече подходящи за всички превозни средства ★ 【Актуализиран дизайн】 Автомобилна поставка за чаша с USB-кабел за зареждане на задния панел на smart-стъклен влакчета има бутон, натиснете в продължение на 5 секунди, за да включите или изключите светлината, промяна на цвета и режим. ★ 【Led атмосферни светлини】 Създаване на хладно и уникална атмосфера, в уюта на вашия автомобил или дом с помощта на този нов автомобил приспособление.Подобри своята екскурзия с помощта на този led осветление на вътрешността на колата.Непременно опитайте сладки автоаксесоари. ★ 【Водоустойчив и продължително време на работа】 водоустойчив IP67.Устройството се зарежда чрез USB-кабел.Като го обвинява в продължение на 2 часа, той ще работи непрекъснато в продължение на 15 дни, му интерфейс-USB Micro, същата, както при обикновените мобилни телефони с Android.Кабел ще бъде предоставена като допълнително оборудване. ★ 【Отлично обслужване на клиентите】 led автомобилните поставки за чаши осигуряват 100% гаранция за удовлетворение : 30 дни беспроблемного връщане на парите.Нашата цел се състои в това, че са на 100% доволни от покупката си. ★ 【 7 режима на】 Устойчиви на един цвят, комбинация, промяна в дишането, RGB многоцветен поставка за чаши с 7 цветове (бяло, червено, синьо, зелено, жълто, лилаво, синьо лед) по ваш избор, диаметър led влакчета : 2,7 инча, най-вече подходящи за всички превозни средства. ★ 【Актуализиран дизайн】 Автомобилна поставка за чаша с USB-кабел за зареждане на задния панел на smart-стъклен влакчета има бутон, натиснете в продължение на 5 секунди, за да включите или изключите светлината, промяна на цвета и режим. ★ 【Led атмосферни светлини】 Създаване на хладно и уникална атмосфера, в уюта на вашия автомобил или дом с помощта на този нов автомобил приспособление.Подобри своята екскурзия с помощта на този led осветление на вътрешността на колата.Непременно опитайте сладки автоаксесоари. ★ 【Водоустойчив и продължително време на работа】 водоустойчив IP67.Устройството се зарежда чрез USB-кабел.Като го обвинява в продължение на 2 часа, той ще работи непрекъснато в продължение на 15 дни, му интерфейс-USB Micro, същата, както при обикновените мобилни телефони с Android.

Други функции

Най-добри сделки