.

.

Стенни Ракита Кошница 3шт Ракита, Бамбук Кошница Селски Кошница с Плодове Елегантна Кошница за Подаване на Храна за Хляб за Съхранение на Плодове и Зеленчуци Подар?

Стенни Ракита Кошница 3шт Ракита, Бамбук Кошница Селски Кошница с Плодове Елегантна Кошница за Подаване на Храна за Хляб за Съхранение

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Наполнитесь вкусни десерти, плодове, бонбони, шоколад, бонбони и изненадайте гости и приятелиРакита, от бамбук кошница пълна с елегантен блясък и още по-уникален.Кошница извършва в селски стил и може да бъде практична кошница за съхранение на продукти или декоративна корзинкой.Можете да го използвате като декоративна органайзер за съхранение на продукти.Подходящ за ежедневна употреба, но също така е подходящ за сватби, годишнини и т. Наполнитесь вкусни десерти, плодове, бонбони, шоколад, бонбони и изненадайте гости и приятели.Ракита, от бамбук кошница пълна с елегантен блясък и още по-уникален.Кошница извършва в селски стил и може да бъде практична кошница за съхранение на продукти или декоративна корзинкой.Можете да го използвате като декоративна органайзер за съхранение на продукти.Подходящ за ежедневна употреба, но също така е подходящ за сватби, годишнини и т. Описание Ракита, от бамбук кошница с различна точност и нежност, устойчиви и красота.Вкус може да сложите плодове, хляб и зеленчуци.Тънка работа, красиво и практично, може да се използва както на закрито, така и на открито.Изискан Дизайн и може да се използва не само като тава за съхранение, но и като декорация на дома.Характеристики - Размер 24 см : 24. 00 см - Размер 19 см : 19. 00 см - Размер 13 см : 13. 00 cm - Цвят : бамбук-Материал : бамбук Предпоставка включва 3 х бамбук чинии.

Други функции

Най-добри сделки