.

.

Одеало за свободни Новородено/Ултра Меки Бамбукови Памучни Муслиновые Одеяла за приемане / Са идеални за момичета и момчета (Млечен Бамбук Памук)

Одеало за свободни Новородено/Ултра Меки Бамбукови Памучни Муслиновые Одеяла за приемане / Са идеални за момичета и момчета (Млечен Бамбук

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

КОМПЛЕКСНО ИЗПОЛЗВАНЕ – използвайте различни начини, като например седалките за хранене, чанта за количка или пеленального за маса, одеяла, за кърмене и хранене на корема, салфетки за оригванеПРЕМИАЛЬНОЕ КАЧЕСТВО – Сверхмягкий памук плат с уникален черно-бял дизайн унисекс.ФУНКЦИОНАЛЕН РАЗМЕР - 47 "x 47" е идеална за тайна и свободни бебета и малки деца малки деца.Повече от достатъчно, за да приключи вашето дете, както и с изрядной участък, за да можете да го затегнете още малко, без да пречи на бебето.ЛЕСНО ГРИЖА – Машинно пране - изглежда страхотно след измиване.ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК – в наличност 2 опаковки пеленальных одеяла.Идеални подаръци за детски душове, рождени дни и празници.Одеало за промяна на тампон в мляко, Одеало за промяна на тампон в звездата, одеало за промяна на тампон в грах.КЪРПА ЗА ОРИГВАНЕ. КАЛЪФ ЗА ХРАНЕНЕ. ПЕЛЕНАЛЬНОЕ ОДЕЯЛО. СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ЗА ДЕТСКИ КОЛИЧКИ.КАЛЪФ за автомобилни седалки. КАЛЪФ за ХРАНЕНЕ. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЗДРЪЖЛИВ.По-МЕК СЛЕД измиване. може да се пере В МАШИНА.

Други функции

Най-добри сделки