.

.

Enkrio Дървени Мини-указателни Табели с Надписи на Малка дъска с Дървена стойка 12 Стилове на Креда бяла Дъска Стикери за Реклами, за Сватби, рожденни Дни, Номера на Мас?

Enkrio Дървени Мини-указателни Табели с Надписи на Малка дъска с Дървена стойка 12 Стилове на Креда бяла Дъска Стикери за Реклами,

BGN 6.99

Брой продукти
На склад

[Неща] Нашите мини-класни дъски с подкрепа произведени от екологично чисти и безопасни дърво, което се различава издръжливост и практичностОпаковката включва 12 надписи върху черната дъска с различен стил, във всеки стил по 2 бр. Размера на всеки различен стил, конкретен размер е посочен на снимките размер. [Лесно премахвате надписите] Изтриване надпис за следваща употреба е лесно, просто избършете с влажна кърпа, тебешир на водна основа лесно се изтрива надписи.Хубава дъска събития за етикетиране на вашите действия на дисплея!. [Лесна за употреба] Тези мини стикери за рисуване с тебешир имат проста структура, им е лесно да се събере заедно за използване, просто трябва да поставите стикери за рисуване с тебешир в дупката с дървени влакчета.Просто разделете ги за съхранение след употреба. [Многофункционален] една Малка черна дъска с дървена поставка подходящ за партита, сватби, оформяне на специални събития, офис, кухня, именни таблетки, мини-меню с храна, сервиране на масата, подаръци за партита, подаръци и променят ценовите етикети, както и детски работи и така нататък. [Че получавате] 24 бр. табели на дъската за обяви с 24 дървени щанд, 12 цвята тебешир на водна основа, 1 бр. кърпа за почистване и 1 бр.Малък, но много мощен инструмент, един мил с едно докосване което показва го на ново ниво!. [Неща] Нашите мини-класни дъски с подкрепа произведени от екологично чисти и безопасни дърво, което се различава издръжливост и практичност.Опаковката включва 12 надписи върху черната дъска с различен стил, във всеки стил по 2 бр. Размера на всеки различен стил, конкретен размер е посочен на снимките размер. [Лесно премахвате надписите] Изтриване надпис за следваща употреба е лесно, просто избършете с влажна кърпа, тебешир на водна основа лесно се изтрива надписи.Хубава дъска събития за етикетиране на вашите действия на дисплея!. [Лесна за употреба] Тези мини стикери за рисуване с тебешир имат проста структура, им е лесно да се събере заедно за използване, просто трябва да поставите стикери за рисуване с тебешир в дупката с дървени влакчета.Просто разделете ги за съхранение след употреба. [Многофункционален] една Малка черна дъска с дървена поставка подходящ за партита, сватби, оформяне на специални събития, офис, кухня, именни таблетки, мини-меню с храна, сервиране на масата, подаръци за партита, подаръци и променят ценовите етикети, както и детски работи и така нататък.

Други функции

Най-добри сделки