.

.

Doobee Lab Естетичен декор за стаята, Дъгата Творчески Платно, Домашен Акцент, Модерна Трапезария, Украса за Баня, Готова да бъде обесен Картина за Спални, надуваем укра?

Doobee Lab Естетичен декор за стаята, Дъгата Творчески Платно, Домашен Акцент, Модерна Трапезария, Украса за Баня, Готова да

BGN 4.00

Брой продукти
На склад

?Естетичен интериор на стаята - НАДУВАЕМА ЖИВОПИС : стенен декор за спалня, естетичен интериор на стаята, като хол, кухня, санитарен възел, стая за гости, офис и други ? Идеална идея за подарък : вдъхновяваща фигура на стената - Надуваема модел е изработен от пластмаса и е опакован в креативную кутия, марка, която се нарича "Doobee Lab" - фирма, занимаваща се с дизайн в стил фънк, ние създаваме забавни декорации за клиенти, "сивата усмивката", повдига ви настроението; "Rainbow" прави живота по-ярки, "Котешка лапа" - прекрасен подарък за нея. ? ЛЕСНО подвешивается : всеки панел в арт-принта вече опъната на дървена дограма с куки и аксесоари, просто накачайте я, и тя е готова за подвешиванию.Или като съвременен декор на масата в хола.Размер на продукта : 12,99 инча * 12,99 инча * 1,18 инча. ?Специален модерен дизайн : Тези модерни произведения на изкуството представляват абстрактното изкуство в творческата надуваем форма с релефна да се приложи, кух дизайн с 3 D ефект придава на дизайна атрактивен акцент, минималистичен декор на стените с 3 D ефект върху стена с релефни да се приложи, визуално, създавайки 3 D ефект. ? ЛЕСНА поддръжка : с добро качество, HD-печат върху надуваем картина на премиум-клас, водоустойчив и устойчив на избледняване на закрито. не избледняват за дълго време.Естетичен интериор на стаята за семейството и роднини. подходящ за украса на спалнята в стил бохо, годишнина и идеи за подаръци за вашите приятели. ?Естетичен интериор на стаята - НАДУВАЕМА ЖИВОПИС : стенен декор за спалня, естетичен интериор на стаята, като хол, кухня, санитарен възел, стая за гости, офис и други. ? Идеална идея за подарък : вдъхновяваща фигура на стената - Надуваема модел е изработен от пластмаса и е опакован в креативную кутия, марка, която се нарича "Doobee Lab" - фирма, занимаваща се с дизайн в стил фънк, ние създаваме забавни декорации за клиенти, "сивата усмивката", повдига ви настроението; "Rainbow" прави живота по-ярки, "Котешка лапа" - прекрасен подарък за нея. ? ЛЕСНО подвешивается : всеки панел в арт-принта вече опъната на дървена дограма с куки и аксесоари, просто накачайте я, и тя е готова за подвешиванию.Или като съвременен декор на масата в хола.Размер на продукта : 12,99 инча * 12,99 инча * 1,18 инча. ?Специален модерен дизайн : Тези модерни произведения на изкуството представляват абстрактното изкуство в творческата надуваем форма с релефна да се приложи, кух дизайн с 3 D ефект придава на дизайна атрактивен акцент, минималистичен декор на стените с 3 D ефект върху стена с релефни да се приложи, визуално, създавайки 3 D ефект.

Други функции

Най-добри сделки