.

.

Контейнер За Съхранение на Хранителни Продукти В Кухнята е От Неръждаема Стомана, Сферични Контейнер За Съхраняване на Десертно на Дисплея, Купата-Банка за Бонбон?

Контейнер За Съхранение на Хранителни Продукти В Кухнята е От Неръждаема Стомана, Сферични Контейнер За Съхраняване на Десертно на

BGN 58.39

Брой продукти
На склад

BORDSTRACT - това е марка, специализирана в подреждането на дома и иновациите, предлагащ широка гама от стоки и аксесоари за кухня и битBORDSTRACT постоянно се развива и усъвършенства в своите изследвания, за да предоставят на населението на по-качествени услуги. 【Безопасен материал】 : Изработен е от хранително-вкусовата неръждаема стомана, която притежава функции, защита от ръжда, издръжливост, антиокисления и кислотостойкости.Дори и при съхранение на киселинни храни няма нужда да се притеснявате за корозия. 【Конструкция плъзгащ се капак】:Прибиращият се капак има добра герметичностью и влагозащищенностью, което позволява да се избегне пръскане и разваляне, а конструкция плъзгаща се капачка и предотвратява нейната загуба или забрава. 【Решава за себе си】: Можете да го използвате като саксия за подправки, саксия за подправки, гърне за бонбони или дори като купа за демонстрация на десерти или други контейнери за съхранение. 【Технически характеристики】: сферичен Диаметър на контейнера е 13 см / 5,1 инча и диаметър на дъното - 10,5 см / 4,13 инча, което на практика осигурява стабилност на съда и не позволява разрушаването на материала в контейнера. 【Уникална форма на】: Уникална форма може не само да украсят вашата кухня или стил на дома си, но и да се покаже вашата индивидуалност.Описание : имаме благородна и богат на функции бутилка за подправки, специално за вас.Благодарение на материала от неръждаема стомана, той не е податлив на корозия, е здрава, не е податлив на окисляване и кислотостойок.Кутията е добра герметичностью и влагонепроницаемостью, е полезна за здравето и безопасен при съхранение на подправки.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Бутилка за подправки Материал : неръждаема стомана 304 Цвят : както е показано на фигура Диаметър на дъното : 10,5 см/4,13 инча Диаметър на обхвата : 13 см/5,1 инча Височина : 15,5 см/6,1 инча Тегло : около 395 г Помещение включва : 1 * Бутилка за подправки от неръждаема стомана Забележка : Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.

Други функции

Най-добри сделки