.

.

Yardwe Универсален Инструмент, 12 бр. за Разцепване на Аксесоари Нокът Кръгло Закрепване Стоманени Клинове Желязо Метал: Кръгли Чукове Аксесоари Многофункционална Др?

Yardwe Универсален Инструмент, 12 бр. за Разцепване на Аксесоари Нокът Кръгло Закрепване Стоманени Клинове Желязо Метал: Кръгли

BGN 15.86

Брой продукти
На склад

желязоКлинове със стоманена дръжка за брадва : за да проверите за ИНСТАЛИРАНЕ на БРАДВА - Малки и леки клинове-чукове лесно да се съхранява в чантата си, и да пренася със себе си.Клиновой чук : предотвратява разхлабване на ръкохватката по време на използване и ви позволява да вкарват допълнителни клинове с отслабването втори път.Разделительный клин за дръжка на чук : КЛИН за ДРЪЖКА на ЧУК - Произведен от висококачествен железен материал, практичен и лесен за употреба.Клин за чук : ПРАКТИЧЕН ТРИЪГЪЛЕН клин - с него не трябва да се притеснявате за това, че инструментите расшатаются и ще падне.Клиновидная дръжка на брадва, за Да направят инсталацията по-твърдо, не е хлабав и не откручивается.В комплекта са включени 4 клинове за брадва Характеристики -Цвят : сребрист - Незаменима част от ежедневието на семейна набор от инструменти, осигуряващи голямо удобство в работата и живота. - Тези предпазни клинове са подходящи за различни инструменти, като чукове, брадви, нокти, топорики, чукове и др. -Материал : Желязо - да е лесно на деформирани, ръжда или лесно вбивается пирони в дърво. - Те също са предназначени за дърводелци, строители или на други нуждаещи се. - Гладка на допир, а качеството на изработка могат да издържат на изпитанието на времето.20 Информация за стоки Клин за чук е Изработен от висококачествен железен материал, практичен и лесен за употреба. клин за чук мултифункционален, може да се използва не само за домашна брадва, но и за чук. клин за разцепване на ръкохватката чук Малки и леки клинове за чук лесно да се съхранява в чанта за носене.

Други функции

Най-добри сделки