.

.

dingdapeng е Свързан с 2 елемента от 1/4 от Газта Въздушен компресор Месинг Дренажна Клапа за Резервоара Въздушен Компресор Дубликат Част за Вода 30x24 мм за Източване На На?

dingdapeng е Свързан с 2 елемента от 1/4 от Газта Въздушен компресор Месинг Дренажна Клапа за Резервоара Въздушен Компресор Дубликат Част

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Цвят : ЗлатистЗдравина на натиск, устойчивост на корозия, висока производителност и висока надеждност.Бърз и лесен за монтаж, не изисква никакви инструменти.Удобен за инсталиране с помощта на резбовани фитинги сметка.Подходящ за бутални компресора и е идеален за източване. 2 елемента 1/4 Клапан въздушен компресор Месинг дренажна клапа за резервоар въздушен компресор Дубликат част за вода 30x24 мм за източване Материал : месинг Цвят : златист Стил : NPT3/8", NPT1/4" Общият размер (Д * Ш) : (NPT1 / 4") : 30 * 24 мм /1,18 * 0,94" Функция : Удобен за инсталиране с помощта на резбовани фитинги сметка.Здравина на натиск, устойчивост на корозия, висока производителност и висока надеждност.Бърз и лесен за монтаж, не изисква никакви инструменти.Подходящ за бутални компресора и е идеален за източване.Пратката включва : 1 x дренажна клапа Забележка : Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване.Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различни начини : 1. Поради ръчно измерване, моля, се допуска разликата в 1 mm. Поради разлика в осветлението и пиксели на дисплея на изображението може да се различават от действителните цветове на продукта.Благодаря ви за вашето разбиране.

Други функции

Най-добри сделки