.

.

12 БР. празнични точки, сладки коледни рамки за очила, Универсални за весела и празнична украса на годишните празници и сезони, Коледно парти, коледна вечеря, фото ст?

12 БР. празнични точки, сладки коледни рамки за очила, Универсални за весела и празнична украса на годишните празници и сезони, Коледно

BGN 11.15

Брой продукти
На склад

1Разнообразието е голямо.Тези очила са с елени, Дядо Коледа и коледната елха е много красива.Повярвайте ми, децата просто ги обожават!Тези нови коледни очила - панорама на подаръци на Коледа, комплектът включва 12 различни коледни декоративни точки, като коледна елха, оленьи рога, звезди, шапка анты, Дядо Коледа.Чудесен подарък за коледа фотобудки. Добра гъвкавост точки за монтаж под всички размери.Тези чаши за коледна украса, изработени от екологично чиста пластмаса и материали премиум-клас.Той е лесен за носенето на преносим и подходящ за всякакви размери на главата и възраст.Моля, просто да избършете с кърпа и се пазете от попадане на вода. Те са подходящи за всеки, който иска да повиши настроението за празника!Тези празнични чаши за вино - страхотни аксесоари за партита в този коледен празник, можете да ги използвате в тон на вашето рождественскому покритие.Можете да ги използвате като украса в много случаи, като коледна среща, парти, сватба, рожден ден и т. Всички стъкла са преминали през него като шампион, и можете да ги носите още една година!Коледа сезон.Придава на дома празничен вид, само като се носи ги навсякъде!Ти можеш да събере нещата до следващата Коледа!. Ако по някаква причина сте недоволни от някаква нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние поемаме пълна отговорност за качеството на нашите продукти и ще направим всичко възможно, за да разреши проблема бързо и ефективно!.

Други функции

Най-добри сделки