.

.

Защитно фолио Nixinioo от 3 опаковки за Galaxy в а23 4G / 5G с 3 и с малко пари за защита на обектива на камерата е закалено стъкло 9H, без мехурчета, против надраскване, лесно се и?

Защитно фолио Nixinioo от 3 опаковки за Galaxy в а23 4G / 5G с 3 и с малко пари за защита на обектива на камерата е закалено

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

[съвместимост] съвместим с модела Galaxy в а23 4 G / 5 G, той добре ще излезе на екрана на вашия мобилен телефон [С висока разделителна способност и чувствителност към прикосновениям] -Тази защитно фолио за екрана е труден, но ультратонкая, удобна и чувствителна на допир, благодарение на което нищо не се чувстват на екрана. [супер здрав] -тя е изработена от масивно закалено стъкло 9h за защита на екрана от надраскване и леки спадове.Закрит гидрофобными слоеве, той намалява броя на следи от пот и пръстови отпечатъци и поддържа екрана в първоначалния му състояние в продължение на целия ден. [лекота на инсталиране на] - лепило без мехурчета улеснява инсталацията.Дори и ако вие само започнете да използвате скрийнсейвър, можете лесно и бързо да се облича защитен филм върху телефона. [качествено обслужване] : ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас навреме, и ние ще ви дадем задоволителен отговор за първи път.Съдържание на пакета : 3. Защитно фолио за екран 3. Защита на камерата 3. Кърпички за подсушаване 3. Мокри кърпички Стикер за премахване на прах и 3 °, Преди да нанесете защитно фолио, моля, използвайте чистящую тъкан и паста за премахване на прах прах.br > Ако след нанасяне на защитно фолио на екрана се появиха мехурчета, моля, щракнете с пръсти по ръба на екрана, за да премахнете мехурчета.Качество на услугата : Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас чрез.Ние се ангажираме да ви предоставим възможно най-обслужване на клиенти.

Други функции

Най-добри сделки