.

.

YienDoo Бохо Звезда Луната Гривни На Пръста си Пръстен Сребърни Звезди Висулка Ръчен Верига Плажната Верига За Ръка на Сватбата на Луна и Звезда Гривна За Ръка Роб Кол?

YienDoo Бохо Звезда Луната Гривни На Пръста си Пръстен Сребърни Звезди Висулка Ръчен Верига Плажната Верига За Ръка на Сватбата на Луна и Звезда

BGN 4.19

Брой продукти
На склад

【Уникален дизайн】 Гривна Star Луната от веригата на пръст, уникален дизайн на гривна от star wrist chain moon - много модерен женски гривна в модната индустрия, много популярен при момичета 【Материал】 Тази гривна със звездите и луната е изработен от висококачествен екологично чист метален материал и тюркоаз, която е различна якост.Моля, обърнете се към образа на размера на изделия. 【Изискан и лесен】Серия от гривни star and moon slave идеално предава красотата на гривната благодарение на взаимодействието на светлината и гривната-окачване star and moon. 【Идеален подарък】 Красива гривна-верига на пръсти с луната звезда - идеален подарък за годишнината, ден на майката, цветя, Коледа, участието, Свети Валентин, ден на благодарността, сватбен подарък, за да покаже значението на сърцето си. 【За обслужване на клиенти】 Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим и ще съпътстващи услуги, в рамките на 24 часа.Ще се радваме да добавите това прекрасно бижу в колекцията си в кошницата.За нашия магазин Ние се фокусираме върху предоставянето на купувачи изискани, красиви, лесни и разнообразни орнаменти, нашата цел е 100% удовлетворение на нуждите на клиентите.Технически характеристики на продукта Цвят : сребро Опаковка : 1 бр. Верига на пръст Star Moon Slave Гривна Характеристики : Гривна "звезда и луна" е универсална, независимо от сезона, можете да изберете която ви харесва стила с други аксесоари. Избягвайте използването на химикали. Избягвайте къпане. Избягвайте сблъсъци. Избягвайте триене. Избягвайте влага. Избършете с мека кърпа. Съхранявайте е както трябва.Ако след получаване на стока възникнат някакви проблеми, моля, незабавно се свържете с нас и запазете етикета за връщане и замяна.Моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Най-добри сделки