.

.

RADKA Куче Плюшени Коренните Зъби и Устойчив На Укусам Въже Ширити, Възли Играчка Куче Ухапване на Възел Въже Кученцето е Малко Куче Играчка да Играе Домашен любимец ?

RADKA Куче Плюшени Коренните Зъби и Устойчив На Укусам Въже Ширити, Възли Играчка Куче Ухапване на Възел Въже Кученцето е Малко Куче

BGN 0.67

Брой продукти
На склад

★ Ние отделяме специално внимание на здравето на домашните кучетаБезопасен материал, за разлика от найлон играчки, тази играчка е полезно както за зъбите, така и ноктите.Мека текстура е годна за венците на вашето куче и ги предпазва от заболявания на устната кухина. ★ Уникален дизайн текстура за почистване на зъбите, което позволява на кучетата лесно премахване на зъбен камък.Вдлъбнати, изпъкнали структура има добра здравина и могат безопасно да бъдат вкарани в зъбите на кучето.Той ефективно почиства и масажи за венците на вашето куче по време на дъвчене. ★ Намаляване на тревожността и скука, без играчки и вашата компания им е наистина самотен и те са отегчени от вас.Моите интерактивни играчки за дресура на кучета лесно заинтересува куче и събужда инстинкт за дъвчене. ★ Форма хубава и блестяща, а цветът е ярък, привличане на домашни любимци.Като естествен инстинкт за лов на вашия домашен любимец, игри с играчки ще достигне сред него време и енергия и не позволява на кучето да се почеше и почивка на вашите мебели. ★ Използвайте в затворени помещения и на открито, търгувайте на кучето си часове нощ.Вземете го със себе си на разходка или туризъм. ★ Ние отделяме специално внимание на здравето на домашните кучета.Безопасен материал, за разлика от найлон играчки, тази играчка е полезно както за зъбите, така и ноктите.Мека текстура е годна за венците на вашето куче и ги предпазва от заболявания на устната кухина. ★ Уникален дизайн текстура за почистване на зъбите, което позволява на кучетата лесно премахване на зъбен камък.Вдлъбнати, изпъкнали структура има добра здравина и могат безопасно да бъдат вкарани в зъбите на кучето.Той ефективно почиства и масажи за венците на вашето куче по време на дъвчене. ★ Намаляване на тревожността и скука, без играчки и вашата компания им е наистина самотен и те са отегчени от вас.Моите интерактивни играчки за дресура на кучета лесно заинтересува куче и събужда инстинкт за дъвчене. ★ Форма хубава и блестяща, а цветът е ярък, привличане на домашни любимци.Като естествен инстинкт за лов на вашия домашен любимец, игри с играчки ще достигне сред него време и енергия и не позволява на кучето да се почеше и почивка на вашите мебели. ★ Използвайте в затворени помещения и на открито, търгувайте на кучето си часове нощ.

Други функции

Най-добри сделки