.

.

Комплект электропроводов 1-1/4 инча 50 фута, с 4 директни и 2 ъглови фитинги в комплекта, Гъвкав неметаллический фланец электропровод (диаметър 1-1/4 , 50 метра)

Комплект электропроводов 1-1/4 инча 50 фута, с 4 директни и 2 ъглови фитинги в комплекта, Гъвкав неметаллический фланец электропровод

BGN 9.99

Брой продукти
На склад

【Топло съвет】 Всички наши продукти са оборудвани с аксесоари : прави и ъглови фитинги са включени в комплектаАко установите, че полученото от вас продукт липсват аксесоари, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за първи път, за да решите проблема си.Ние ще ви предоставим решение за вашето удовлетворение!. 【Премия фланец тръбопровод】 е Изработен от висококачествен PVC.Гладка вътрешна повърхност, за да се улесни издърпване на кабели, без опасни остри ръбове или чеп, не боли проводници. 50% по-лек метални тръбопроводи.Инсталацията е по-евтина. 【Сигурност и здравина】 Запазва гъвкавостта при екстремно високи и ниски температури.Устойчив на корозия, износване, изложени на въздействието на масло, вода, киселини, метални стърготини и агресивни среди; устойчив на злоупотреби, удължаване и раздробяване; до директна паметник на открито, устойчив на слънчевите лъчи. 【Че ще получите】 Гъвкави електрически тръбопровод с дължина 1-1 / 4 инча 50 метра с 4 директни и 2 на 90-градусными свързващи фитинги.Лесно се монтира, без използване на специални инструменти.Фитинги се монтират директно на газопровода за осигуряване на водонепропускливост на съединения. 【Приложения】 идеален за използване със системата за управление на двигателя.Климатично оборудване, машини, судовое оборудване, двигатели и органи за управление, печатащи устройства, помпи, хладилна техника, свързване на трансформатори, външно осветление. 【Топло съвет】 Всички наши продукти са оборудвани с аксесоари : прави и ъглови фитинги са включени в комплекта.Ако установите, че полученото от вас продукт липсват аксесоари, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за първи път, за да решите проблема си.Ние ще ви предоставим решение за вашето удовлетворение!. 【Премия фланец тръбопровод】 е Изработен от висококачествен PVC.Гладка вътрешна повърхност, за да се улесни издърпване на кабели, без опасни остри ръбове или чеп, не боли проводници. 50% по-лек метални тръбопроводи.Инсталацията е по-евтина. 【Сигурност и здравина】 Запазва гъвкавостта при екстремно високи и ниски температури.Устойчив на корозия, износване, изложени на въздействието на масло, вода, киселини, метални стърготини и агресивни среди; устойчив на злоупотреби, удължаване и раздробяване; до директна паметник на открито, устойчив на слънчевите лъчи.

Други функции

Най-добри сделки