.

.

Tacanlite 16 бр. Самозалепващи Силиконови Стенни куки за палеца, Многофункционални Самозалепващи Куки за ключодържатели, Стенни Закачалки за Съхранение на Кабели за пр?

Tacanlite 16 бр. Самозалепващи Силиконови Стенни куки за палеца, Многофункционални Самозалепващи Куки за ключодържатели,

BGN 3.44

Брой продукти
На склад

【Висококачествени материали】 Нашите силиконови стенни куки произведени от екологично чист силикон, водоустойчив и не са податливи на корозия, устойчиви на цвят, многоразовы и трайниСиликонови куки за палеца притежават висока степен на гъвкавост и имат гладка повърхност, което ги прави по-безопасни за използване от други куки. 【Уникален дизайн】 Силикон монтиране на куката за палеца е проектиран във формата на мини-скъп големите пръсти с цветни.Нашия мил силикон монтиране на куката за палеца ще донесат положителна енергия и ще ви мотивация и с добро настроение. 【Лесна употреба】 Силикон монтиране на куката за палеца 12 бр. за лесно свързване, отстранява амортизирующая филм, след това можете да сложите силикон стенен стенен монтаж кука за палеца към гладки повърхности и натискане в продължение на няколко секунди, за да изтръгне мехурчета въздух.Силиконов кука за палеца с ясна и трайна наноадгезивом, който не оставя следи след отстраняване. 【Многофункционален склад】Можете по различен начин да се инсталира на стената куки за палеца в зависимост от вашите нужди.Нашите силиконови стенни куки за палеца - това са вашите помощници, които с един поглед закрепят кабели за данни, слушалки, колиета, ключове, очила, хавлиени кърпи, четки за зъби, маски там, където вие искате.По-добре да се мотае маска на една кука за палеца на стената, вместо да прибират я, за да я запази проветрено и да намали растежа на бактерии. 【Широко приложение】 Няма остри ръбове, и те няма да навредят на предмети.Допринася за защита на повърхността на тъканите.Много подходящ за захващане на очила, шапки, кабели за данни, слушалки, четка за зъби, кисточек за грим или други неща. 【Висококачествени материали】 Нашите силиконови стенни куки произведени от екологично чист силикон, водоустойчив и не са податливи на корозия, устойчиви на цвят, многоразовы и трайни.Силиконови куки за палеца притежават висока степен на гъвкавост и имат гладка повърхност, което ги прави по-безопасни за използване от други куки. 【Уникален дизайн】 Силикон монтиране на куката за палеца е проектиран във формата на мини-скъп големите пръсти с цветни.Нашия мил силикон монтиране на куката за палеца ще донесат положителна енергия и ще ви мотивация и с добро настроение. 【Лесна употреба】 Силикон монтиране на куката за палеца 12 бр. за лесно свързване, отстранява амортизирующая филм, след това можете да сложите силикон стенен стенен монтаж кука за палеца към гладки повърхности и натискане в продължение на няколко секунди, за да изтръгне мехурчета въздух.

Други функции

Name:
Thumb Hook Material
Най-добри сделки