.

.

Скоби за флагштоков за лодки с карабинер за прикрепване на хартата на втулке, Скоби за шест от неръждаема стомана с carabiners, за флагштоков диаметър от 0,75 до 1,2 см, лесн?

Скоби за флагштоков за лодки с карабинер за прикрепване на хартата на втулке, Скоби за шест от неръждаема стомана с carabiners,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Премиум качество】 Този комплект скоби за флагштока е изработена от неръждаема стомана, отлични изделия индустриален клас, гладка повърхност, без чеп, осигурява издръжливи на външния вид, защита от ръжда, дълъг експлоатационен живот 【Регулируема скоба】 е Подходящ и се регулира за колони, корнизи и рамки с диаметър приблизително от 0,75 до 1,2 инча.Гъвкав метален ремък ви позволява креплению да се обърне към стойкам и рамам кръгъл, квадратен и странно диаметър. 【Широко приложение】 Широко се използва за плавателни съдове, моряци, яхти, морпехов, автомобили, колички за голф, шест, греди, релси, рам или във всеки друг здрава мястото на закрепване хартата с люверсами. 【Лесна инсталация】 Този комплект скоби за флагштока е лесен за монтаж, с вграден ключ за затягане или loosening.не е необходимо допълнително оборудване или инструменти, инсталацията отнема само няколко минути, което значително спестява вашето време и енергия. 【Идеалната представяне】 Проста мярка, която позволява да демонстрирате своя патриотизъм, гордост и свободно да се вдигне на американски флаг със своята лодка или където и да било, с гордост демонстрират своята индивидуалност. ★ Повече : Материал : неръждаема стомана Размери на опаковката : 5,9x3,3x1,5 инча Тегло на опаковката : 2,5 грама Цвят : сребрист ★ Точка на продажба на продукта : 1, комплекти за флагштока за лодки подходящи за повечето флагштоков, акане, бимини или върха на лодка; 2, гладка повърхност без чеп, осигурява издръжливи на външния вид, защита от ръжда, дълъг експлоатационен живот; 3, лесен монтаж без никакви инструменти.С вграден ключ за затягане или разхлабване; 4, Подходящ за флагштоков диаметър от 0,75 до 1,2 инча, се препоръчва да се измери диаметърът на полюса, преди да използвате. ★ Помещение включва : 2 х скоба за флагштока и 2 х carabiners.

Други функции

Най-добри сделки