.

.

Щит на викингите Дървен щит на Викингите Поставка за дисплея на Декоративна най-Добрият щит Щит на тамплиерите Щит на викингите от Arts Home Decor.

Щит на викингите Дървен щит на Викингите Поставка за дисплея на Декоративна най-Добрият щит Щит на тамплиерите Щит на викингите

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

?【МАТЕРИАЛ】 : - Дърво, желязо ?【ДИАМЕТЪР】 : - Диаметър щит на викингите 24 и 30 инча. ?【УНИКАЛЕН 】 : - Уникално украшение.Играчка-оръжие Пуснат Впечатляващ Акцент във Вашия дом И офис.Помещава се в Ъгъла, Той веднага ще привлече вниманието на Вашите Гости.Идеален за Театрални постановки, честване на Хелоуин, Костюмирани партита, переодеваний и много Други. ?【ПЕРФЕКТНИЯ КОСТЮМ ЩИТ】 : - Щит е идеално място за фестивал на Възраждането в района сблъсъци в задния двор, между приятели, състезания в жребия или исторически реконструкции.На обратната страна На Щита има дръжка.На лицевата страна на Щита е Изобразен модел на викингите. ?【УНИКАЛНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА СТЕНИ】 : - Щит може да бъде окачен на стената, той ще даде своя дом и офис впечатляващ акцент.Това веднага ще привлече вниманието на Вашите Гости. ?【МАТЕРИАЛ】 : - Дърво, желязо. ?【ДИАМЕТЪР】 : - Диаметър щит на викингите 24 и 30 инча. ?【УНИКАЛЕН 】 : - Уникално украшение.Играчка-оръжие Пуснат Впечатляващ Акцент във Вашия дом И офис.Помещава се в Ъгъла, Той веднага ще привлече вниманието на Вашите Гости.Идеален за Театрални постановки, честване на Хелоуин, Костюмирани партита, переодеваний и много Други. ?【ПЕРФЕКТНИЯ КОСТЮМ ЩИТ】 : - Щит е идеално място за фестивал на Възраждането в района сблъсъци в задния двор, между приятели, състезания в жребия или исторически реконструкции.На обратната страна На Щита има дръжка.На лицевата страна на Щита е Изобразен модел на викингите. ?【УНИКАЛНА ДЕКОРАЦИЯ ЗА СТЕНИ】 : - Щит може да бъде окачен на стената, той ще даде своя дом и офис впечатляващ акцент.Това веднага ще привлече вниманието на Вашите Гости.Щит на викингите кръг, защото такава форма осигурява маневреност и Им е лесно да маневрира, когато Го улавят от Центъра.Дърво - по-лесен и евтин материал, от метал.Боядисване на Предпазен щит Покрива на Зърно В дървени дъски, за предотвратяване на разграждането и едновременно с това действа като Уплътнител От влага.Кръгла щит Може да се отнася за Всякакъв Вид Ръчно Щит, който е с кръгла форма.Въпреки че през Цялата щит с по-Малка защита, Особено за Краката, отколкото Щит Хвърчило, той понякога е използван като Офанзивата на оръжия.Щит определено не е Оръжие (не, характеристики на оръжия), И в момента Няма Магии, за да Му Оръжие.Това е функция, разработена за стил Драчуна (ръце са свободни за битка) Или Боец с меч и билбордове.

Други функции

Най-добри сделки