.

.

Кърпи от Микрофибър DOITOOL, Хавлиени Кърпи, 2 бр., Кърпа за ръце от Коралов Руно с Лък, Супер Меко Впитывающее Подвесное Кърпа, Лейси Кърпа За Почистване, Кухненски Кърп?

Кърпи от Микрофибър DOITOOL, Хавлиени Кърпи, 2 бр., Кърпа за ръце от Коралов Руно с Лък, Супер Меко Впитывающее Подвесное Кърпа, Лейси

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Може да се използва не само като кърпа за почистване и изсушаване, но и като уникално бижуДизайн с красиви папийонка и линия за окачване на улеснява подвешивание до крючку, вратата или дръжката на чекмедже.Мека кърпа за ръце от микрофибър, отлично впитывающее влагата и бързо сохнущее.Изработена от коралов руно, мека, здрава и практично за използване.Отличен за кухня, баня и на други места, където ни е необходимо постоянно да се избърсва ръцете.Описание, Изработени от материал коралов руно, този комплект от 2 кърпи за ръце мек, здрав и практичен за употреба. универсална кърпа за ръце от микрофибър, супер впитывающее и бързо сохнущее, чудесно за кухня, баня и на други места, където ни е необходимо постоянно да се избърсва ръцете.Характеристики - Цвят : розов. - Материал : Корал руно. - Размер : Около 48 х 48 х 1 см/18,9 x 18,9 х 0,4 инча. - Изработена от коралов руно, мек, здрав и практичен за употреба. - универсална кърпа за ръце от микрофибър, добре впитывающее влагата и бързо сохнущее. - Дизайн с отлична папийонка и линия за окачване на улеснява подвешивание до крючку, вратата или дръжката на чекмеджето. - Отлично подходящ за кухня, баня и други места, където ни е необходимо постоянно да се избърсва ръцете. - Може да се използва не само като кърпа за почистване и изсушаване, но и като уникално украшение.-Размер : 48x48x1 виж Предпоставка включва 2 х кърпи за ръце.

Други функции

Най-добри сделки