.

.

Спрессованные Салфетки На Хапчета, Например Кърпа За лице, Хапчета от Тоалетна хартия, Спрессованные Кърпи За Лице, Спрессованные Кърпи голям размер, Спрессованны?

Спрессованные Салфетки На Хапчета, Например Кърпа За лице, Хапчета от Тоалетна хартия, Спрессованные Кърпи За Лице, Спрессованные

BGN 5.60

Брой продукти
На склад

На【100% ОРГАНИЧНО чисто растително памучно влакно】 Без ароматизатори, нефлуоресцентное, без добавки, без мирисМек и здрав, особено подходящ за бебета, деца, възрастни хора, бременни жени и чувствителна кожа.Идеален за лична употреба. На【МЕКА и ЗДРАВА】 Дебелина плат 90 г / м2. Страхотна впитывающая способност, компресирани гъба стават повече в разложенном формата (11*12 инча).Приличен размер, подобен на обикновените кърпи за лице.Много по-дебели и по-плътни вплетени, от обичайните за еднократна употреба спрессованные кърпи.Можете да ги няколко пъти се изплаква и се използват повторно, преди те да станат твърде мръсни или ще започнат да се разлагат.Повторно използване за намаляване на разхода и спестяване на хартиени кърпи. На【ГОЛЯМА ПОМОЩ В МАЛКА ОПАКОВКА】 Всяка пътни настилки кърпа индивидуално драпирани в пластмасова опаковка, като бонбони.Отличен за пътуване, къмпинг, туризъм, пикник, за риболов, за занимания във фитнес залата, поход, плаж, пътувания път, каране на колело и т. идеален за активна почивка и ежедневието на дома.Ефективен при почистване навсякъде, което можете да си представите. На【СПЕСТЯВАНЕ на ПРОСТРАНСТВО】 Мини-преносим дизайн, малък и лек.it те имат леко тегло и заемат малко място, което ви позволява лесно да ги носите със себе си. съхранявайте ги в раницата, дамска чанта, джоб, оборудване за къмпинг, на склад в колата, аптечката и т., Докато за еднократна употреба спрессованные гъба да не се превърне в решение на много от ежедневните проблеми, мултифункционален спрессованное кърпа много по-твърда хартия. На【е СЕРТИФИЦИРАН По СТАНДАРТА OEKO-TEX STANDARD 100】, докато таблетки кърпички Until You не са получили сертификат за доверието на потребителите Textile.Standard 100 - най-авторитетна и влиятелни экомаркировка за текстил.Само тогава, когато производителят тества вредни вещества и изпълнени редица изисквания на потребителите към здравословния начин на живот.На продуктите може да бъде нанесена маркировка "confidence textile".Където и когато и да е, личната хигиена е от първостепенно значение.ние трябва да кажем, че например един кратък кърпа е по-безопасен вариант в сравнение с обикновена кърпа.Кърпи за лице Until You са били успешно наградени текстил сертификат Oek O-TEX Standard 100 доверието на потребителите.Това е глобален, ефективен ключ за излизане предприятия на световния пазар.Само тогава, когато производителят тества вредни вещества и изпълнени редица изисквания на потребителите към здравословния начин на живот.На продуктите може да бъде направено в текстилен етикет доверието на потребителите.

Други функции

Най-добри сделки