.

.

Коледни Лента Светлини Злато 32 фута (2x16 фута) 100 Led Фенери На Батерии Двуслойни Панделки от Медна тел Страхотна Струни Светлини за Сватби Коледни Коледни Декорации (?

Коледни Лента Светлини Злато 32 фута (2x16 фута) 100 Led Фенери На Батерии Двуслойни Панделки от Медна тел Страхотна Струни Светлини за

BGN 3.79

Брой продукти
На склад

?【Коледни светлини - идеалното красива украса за всички сцени, случаи и фестивални празнициГъвкав, преносим и лесен за съхранение, когато не се използва. ?【Се захранва от батерия】 : Захранва от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени), може да се използва навсякъде, особено в някои места, без източник на захранване.Мини-отделението отделение лесно да се скрие.С превключвател за включване/изключване. ?【Широко приложение】 : Тези микро-led приказни светлини са идеални украшения за дома, маси, спални, партита, сватби, централен елемент, занаяти, на Деня на Свети Валентин, Коледа и Нова година. ?【Коледни светлини - идеалното красива украса за всички сцени, случаи и фестивални празници.Гъвкав, преносим и лесен за съхранение, когато не се използва. ?【Се захранва от батерия】 : Захранва от 3 батерии тип АА (в комплекта не са включени), може да се използва навсякъде, особено в някои места, без източник на захранване.Мини-отделението отделение лесно да се скрие.С превключвател за включване/изключване. ?【Широко приложение】 : Тези микро-led приказни светлини са идеални украшения за дома, маси, спални, партита, сватби, централен елемент, занаяти, на Деня на Свети Валентин, Коледа и Нова година.

Други функции

Най-добри сделки