.

.

Gbuzozie Камуфляжная Военна Кошница За Дрехи, Синя Камуфляжная Кошница За Съхранение на Играчки, Органайзер за Дрехи, Кошница За Дома, Баня с тоалетна, Спалня, Общежити?

Gbuzozie Камуфляжная Военна Кошница За Дрехи, Синя Камуфляжная Кошница За Съхранение на Играчки, Органайзер за Дрехи, Кошница За Дома, Баня

BGN 1.67

Брой продукти
На склад

✔ размер : 22,7 х 12,6 х 11,0 инча, с капацитет от около 52 л ✔ издръжливост и високо качество : Кошница за дрехи, произведени от лек и здрав плат Оксфорд с водоустойчива подплата, която притежава голям капацитет и може да побере дрехи за цялото семейство. ✔ предмети от първа необходимост : Кошница за дрехи може лесно да се сгъва, за да спестите място, когато не се използва, е подходящ за студентски облекло, стоки за общежитие, къмпинг, апартаменти, хотелски употреба, играчки, детски ясли и битови помещения. ✔ самостоятелен дизайн : разполага с полиетиленово укрепване на планк за по-свободно положение.Две дръжки от двете страни, удобни и трайни. ✔ широко приложение : идеален за кухни, дневни, бани, шкафове, игрални зали и автомобили.Можете да съхранявате дрехи, играчки, книги и т. Стил : камуфлаж на военната стил Материал : плат Оксфорд и водоустойчива подплата Размер : 11,0 х 12,6 х 22,7 инча.Уникален дизайн ще Демонстрира чувството си за мода и специални характеристики на изкуството.

Други функции

Най-добри сделки